Skola & förening

Ta med barnen/ungdomarna på en oförglömlig upplevelse! Våra aktiviteter utmanar och stärker deltagarna både på individnivå och som grupp. Gemensamt för alla aktiviteter är att deltagarna får komma ut i naturen och tillsammans med erfarna guider lära sig mer om friluftsliv och skogen vi håller till i. Höghöjdsbana och team-aktiviteter går att boka var för sig eller som kombination. Matlagning och övernattning kan bokas som tillägg.

Höghöjdsbana

Höghöjdsbanor är en både sammansvetsande och en rolig aktivitet. Det ger också en inre utmaning och träning i att behärska saker själv. Våra banor är utformade så att det är lätt för varje deltagare att hitta en passande nivå på utmaningen. För årskurs 3-7 passar Sanda perfekt medan årskurs 8 till och med gymnasiet kan ta sig an Mellanberg och/eller Högmora.

Team-aktiviteter

För att få en komplett upplevelse kan ni gärna kombinera höghöjdsbana med aktiviteter på marken. För årskurs 3-7 har vi programmet Tema Vildmark, där barnen får lära sig mer om friluftsliv, hur man hittar till en källa i skogen med karta och kompass och hur man tänder eld med tändstål. För årskurs 8-gymnasiet ligger vårt fokus mer på att stärka gruppen med olika samarbetsövningar, där deltagarna på ett lättsamt och roligt sätt får lära känna sig själva och varandra.

Gemensam matlagning

Med vägledning av vår välrenommerade vildmarkskock lagar ni lunch ute över öppen eld. På menyn står kyckling- och grönsaksfajitas med tortillabröd, grönsaker, guacamole och salsa. Gruppen delas i mindre team om 5-6 deltagare där varje grupp ansvarar för en del av lunchen. Riktigt kul och, framför allt, riktigt gott!

Lägerskola med övernattning

Boka ovanstående aktiviteter med övernattning i vildmarken som avslutning! Det kompletta äventyret för er som vill uppleva vildmarken nära stan. Efter höghöjdsbanan beger ni er ut till Sjölägret där ni ordnar ett mysigt basläger, tänder eld och lagar mat. Nästa morgon vaknar ni till skogens ljud och hjälps åt att göra i ordning frukost. Lägerskolan är ett äventyr att minnas!


Våra aktiviteter för skola & förening

Sagt om oss

Ett fantastiskt koncept, utmanande roligt vackert, miljö mässigt som ligger i tiden,
Helt rätt, bör upplevas, rekommenderas varmt (höghöjdsbana Sanda)

Vi var en stor grupp men instruktörerna hanterade det väldigt bra och var proffsiga och tydliga hela tiden.
Tack, vi kommer igen!

En väldigt bra teambuilding-aktivitet (markbanan) och det funkade bra att kombinera med långa ziplinan.

Vår guide Daniel var fantastiskt bra, tydlig, pedagogisk och stort tålamod med ett gäng spralliga och frågvisa 10-åringar. Det här kommer vi att göra om!
Bra pedagogiska instruktörer. Kändes tryggt.
Instruktörerna var mycket proffsiga. Gick igenom säkerheten tydligt. Visade var det gick och avbryta, om vi valde det. Under vistelsen fanns en ledare där som vi kunde få råd av när behov fanns. Fortsätt arbeta så här proffsigt.

Tack för ett jättefint arrangemang. Våra spelare va supernöjda och sa efteråt att det här va det roligaste de har gjort med laget. Toppenbra ledare och perfekt nivå på svårighetsgrad.

Så fantastiska instruktörer, Bella och Eva.
Tydliga och gott säkerhetstänk. Vi är så nöjda!
Att ni var flexibla, då jag hade många barn med mig,
allt gick att lösa.
Väldigt bra uppstyrt och proffsigt. Barnen tyckte det var roligt och det blev både höghöjd och lugn i skogen. Matlagningen verkade fungera bra och alla var nöjda med maten. Tusen tack!