Skola & förening

Våra program för skola & förening är väldigt uppskattade. Här ger vi varken ut priser eller betyg. Man utmanar sig själv och det är ens inre motivation som styr hur långt man vill gå. Vi har flera olika höghöjdsbanor som passar för elever från årskurs tre till gymnasiet. Banorna är byggda mellan flera träd med olika utmanande moment. Här tar man sig fram över stockar, broar och rep. Flera är uppe samtidigt vilket ger en härlig gemenskap. För den bästa upplevelsen har varje grupp sin egen bokade bana och instruktör. Unga Länken passar för barn mellan 9-13 år då den är byggd så att  även kortare personer når upp. När ungdomarna kommit upp i 14 års ålder passar LänkenHöga Länken eller Långa Ziplinan.

Kombinera gärna höghöjdsbanor med olika aktiviteter för att få en ännu mer givande dag i skogen! Läs mer om våra team-aktiviteter nedan.

Skicka bokningsförfrågan för förslag och offert.

Våra aktiviteter för skola & förening

Sagt om oss

Vi kommer tillbaka – och vi kommer rekommendera er vidare!
Barnen var helt imponerade!
Tack

Mycket bra mottagande. Bra instruktörer. Det blev en toppendag!

Vi var på plats hos er och körde Unga Länken. Wow, fan så jäkla coolt det var å så uppskattat av våra 13-åriga tjejer. Jag själv med mina ledarkollegor höll på att dö men vi lyckades ta oss igenom den. Stor stor makalös eloge till ”guiden” Viktor, så sjukt jäkla bra med barnen och ett sånt lugn i kroppen, han fick tjejerna att lyssna och att våga. Jäkla ledarskap den mannen har och så avis jag blev.

Oerhört duktiga instruktörer. De va supertydliga och lugna!

Alla i gruppen tyckte instruktören var superbra och instruerade alla väldigt bra. Han (Viktor) mindes också allas namn vilket var extra roligt. Vi hade verkligen en toppendag hos er och som sagt, instruktören var suverän!

Allt funkade utmärkt. Mycket trevligt och proffsigt bemötande, både mot barnen och medföljande vuxna. Barnen (3-klassare) tyckte teambuildingen var kul, men höghöjdsbanan var ”jättejättekul”. Campen är vackert belägen och det som behövdes och hade utlovats fanns på plats. Bra att man kan bestämma själv vilken ”servicenivå” man vill ha. Alla väldigt nöjda, dock inte särskilt mycket sömn..

Extremt lugn och pedagogisk instruktör, han gjorde mycket för upplevelsen.

Extremt lugn och pedagogisk instruktör, han gjorde mycket för upplevelsen.

Klass 9b var mkt nöjda med besöket. Eleverna har pratat om upplevelsen efteråt. Ett roligt minne för dem!

Superduktiga instruktörer!

Tack för en mycket trevlig kväll hos er. Vi kände oss väl omhändertagna.