Skola & förening

Ta med barnen/ungdomarna på en oförglömlig upplevelse! Våra aktiviteter utmanar och stärker deltagarna både på individnivå och som grupp. Gemensamt för alla aktiviteter är att deltagarna får komma ut i naturen och tillsammans med erfarna guider lära sig mer om friluftsliv och skogen vi håller till i. Höghöjdsbana och team-aktiviteter går att boka var för sig eller som kombination. Matlagning och övernattning kan bokas som tillägg.

Höghöjdsbana

Höghöjdsbanor är en både sammansvetsande och en rolig aktivitet. Det ger också en inre utmaning och träning i att behärska saker själv. Våra banor är utformade så att det är lätt för varje deltagare att hitta en passande nivå på utmaningen. För årskurs 3-7 passar Långa Länken perfekt medan årskurs 8 till och med gymnasiet kan ta sig an Länken och/eller Höga Länken.

Team-aktiviteter

För att få en komplett upplevelse kan ni gärna kombinera höghöjdsbana med aktiviteter på marken. För årskurs 3-7 har vi programmet Tema Vildmark, där barnen får lära sig mer om friluftsliv, hur man hittar till en källa i skogen med karta och kompass och hur man tänder eld med tändstål. För årskurs 8-gymnasiet ligger vårt fokus mer på att stärka gruppen med olika samarbetsövningar, där deltagarna på ett lättsamt och roligt sätt får lära känna sig själva och varandra.

Gemensam matlagning

Med vägledning av vår välrenommerade vildmarkskock lagar ni lunch ute över öppen eld. På menyn står kyckling- och grönsaksfajitas med tortillabröd, grönsaker, guacamole och salsa. Gruppen delas i mindre team om 5-6 deltagare där varje grupp ansvarar för en del av lunchen. Riktigt kul och, framför allt, riktigt gott!

Lägerskola med övernattning

Boka ovanstående aktiviteter med övernattning i vildmarken som avslutning! Det kompletta äventyret för er som vill uppleva vildmarken nära stan. Efter höghöjdsbanan beger ni er ut till Sjölägret där ni ordnar ett mysigt basläger, tänder eld och lagar mat. Nästa morgon vaknar ni till skogens ljud och hjälps åt att göra i ordning frukost. Lägerskolan är ett äventyr att minnas!


Våra aktiviteter för skola & förening

Sagt om oss

Så fantastiska instruktörer, Bella och Eva.
Tydliga och gott säkerhetstänk. Vi är så nöjda!
Att ni var flexibla, då jag hade många barn med mig,
allt gick att lösa.
Väldigt bra uppstyrt och proffsigt. Barnen tyckte det var roligt och det blev både höghöjd och lugn i skogen. Matlagningen verkade fungera bra och alla var nöjda med maten. Tusen tack!
Vi har varit där ett flertal ggr och det är lika trevligt varje gång , bra instruktörer , fantastisk personal när man ringer och bokar , vi återkommer med all säkerhet

Vi hade en fantastisk dag hos er, är så nöjda. Superbra instruktör o h vildmarksliv som också lärde oss att tända eld, gick igenom allemansrätten etc. Vi uppskattade vattenkällan, en så mysig och rofylld plats där också barnen blev lugna och rofyllda. Vi hade en klassaktivitet med 6’or.
Tack för en mycket fin dag!

Tycker framförallt matlagningen tillsammans över eld var lärorik för barnen och något som jag verkligen skulle rekommendera alla skolor att göra på sina friluftsdagar som de inte längre har 🙁

Vi kommer tillbaka – och vi kommer rekommendera er vidare!
Barnen var helt imponerade!
Tack

Mycket bra mottagande. Bra instruktörer. Det blev en toppendag!

Vi var på plats hos er och körde Unga Länken. Wow, fan så jäkla coolt det var å så uppskattat av våra 13-åriga tjejer. Jag själv med mina ledarkollegor höll på att dö men vi lyckades ta oss igenom den. Stor stor makalös eloge till ”guiden” Viktor, så sjukt jäkla bra med barnen och ett sånt lugn i kroppen, han fick tjejerna att lyssna och att våga. Jäkla ledarskap den mannen har och så avis jag blev.

Oerhört duktiga instruktörer. De va supertydliga och lugna!