Skola & förening

Ta med barnen/ungdomarna på en oförglömlig upplevelse! Vi har 20 års erfarenhet av skol- och föreningsgrupper och erbjuder flera olika program. Gemensamt för alla aktiviteter är att barnen får komma ut i naturen och tillsammans med erfarna guider lära sig mer om friluftsliv och skogen vi håller till i. Programmen är anpassade för elever från årskurs 3 upp till och med gymnasiet. Det går att boka aktiviteterna var för sig eller i kombination med varandra. Längst ner på sidan kan du läsa vad tidigare skolklasser skrivit om sitt besök hos oss.

Höghöjdsbana

Höghöjdsbanor ger en inre utmaning och en sammansvetsande rolig aktivitet. Här ger vi varken ut priser eller betyg, man utmanar sig själv och det är ens inre motivation som styr hur långt man vill gå. Barnen tar sig fram över stockar, hängbroar, rep och ziplinor. Flera är uppe samtidigt vilket skapar en härlig gemenskap där eleverna får hjälpa och peppa varandra.

Team-aktiviteter

Vill ni ha ett större fokus på samarbete och kreativitet så kan ni boka någon av våra team-aktiviteter. Här ställs eleverna inför kluriga övningar på marken som får dem att lära sig mer om friluftsliv och varandra. Enkelt, roligt, lärorikt! Team-aktiviteterna kan bokas som ett eget program, men passar alldeles utmärkt att göra i kombination med höghöjdsbanan.

Lägerskola med övernattning

Det kompletta äventyret för er som vill uppleva vildmarken nära stan. Efter höghöjdsbanan väntar fler utmaningar, första är att hitta till Sjölägret med hjälp av karta och kompass. Längs vägen kommer fler klurigheter som lär er mer om naturen och friluftsliv. När ni kommer fram så ordnar ni  tillsammans ett mysigt basläger, tänder eld och lagar mat, sätter upp tält och gör i ordning sovplatser. Självklart finns tid för bad och lägereld med marshmallows,  innan det är dags att krypa ner i sovsäcken. Nästa morgon vaknar ni till skogens ljud och hjälps åt att göra i ordning frukost. Slutligen är det dags att packa ihop och ge sig av hemåt igen. Lägerskolan är ett äventyr att minnas!


Våra aktiviteter för skola & förening

Sagt om oss

Tycker framförallt matlagningen tillsammans över eld var lärorik för barnen och något som jag verkligen skulle rekommendera alla skolor att göra på sina friluftsdagar som de inte längre har 🙁

Vi kommer tillbaka – och vi kommer rekommendera er vidare!
Barnen var helt imponerade!
Tack

Mycket bra mottagande. Bra instruktörer. Det blev en toppendag!

Vi var på plats hos er och körde Unga Länken. Wow, fan så jäkla coolt det var å så uppskattat av våra 13-åriga tjejer. Jag själv med mina ledarkollegor höll på att dö men vi lyckades ta oss igenom den. Stor stor makalös eloge till ”guiden” Viktor, så sjukt jäkla bra med barnen och ett sånt lugn i kroppen, han fick tjejerna att lyssna och att våga. Jäkla ledarskap den mannen har och så avis jag blev.

Oerhört duktiga instruktörer. De va supertydliga och lugna!

Alla i gruppen tyckte instruktören var superbra och instruerade alla väldigt bra. Han (Viktor) mindes också allas namn vilket var extra roligt. Vi hade verkligen en toppendag hos er och som sagt, instruktören var suverän!

Allt funkade utmärkt. Mycket trevligt och proffsigt bemötande, både mot barnen och medföljande vuxna. Barnen (3-klassare) tyckte teambuildingen var kul, men höghöjdsbanan var ”jättejättekul”. Campen är vackert belägen och det som behövdes och hade utlovats fanns på plats. Bra att man kan bestämma själv vilken ”servicenivå” man vill ha. Alla väldigt nöjda, dock inte särskilt mycket sömn..

Extremt lugn och pedagogisk instruktör, han gjorde mycket för upplevelsen.

Extremt lugn och pedagogisk instruktör, han gjorde mycket för upplevelsen.

Klass 9b var mkt nöjda med besöket. Eleverna har pratat om upplevelsen efteråt. Ett roligt minne för dem!

Superduktiga instruktörer!