inför ditt besök till Äventyrsbanan

Arbeta hos oss

Att jobba på Äventyrsbanan innebär att du vistas utomhus och arbetar med människor och grupper som vill utmana sig och utvecklas.

Vi  söker dig som hellre är utomhus än inomhus, är social, intresserad av människor, och tycker om att ta i, både fysiskt och mentalt.

Vi har som krav att vår personal prioriterar säkerhet, är ansvarsfull och kan arbeta självständigt tillsammans med sina kollegor och våra gäster.

Säkerhetsansvarig Instruktör

När: Flexibelt
Omfattning: Deltid som kan bli heltid
Sista ansökningsdag: 1 februari

Instruktörer höghöjdsbana och teambuilding

När: april-oktober
Omfattning: extrajobb, timanställning
Sista ansökningsdag: 15 mars
Datum för gemensam utbildning: torsdag-fredag den 25-26 april 2019. Individuell utbildning påbörjas från och med 1 april.
Ålder: Miniålder 20 år.

Vi söker dig som har lätt för att ta hand om både små och stora grupper som är förväntansfulla och kanske nervösa. Du kommer att guida grupper uppe på våra höghöjdsbanor och leda teambuilding- och naturövningar. Du trivs med att jobba utomhus oavsett väder, har högt säkerhetstänk och är ansvarsfull. Du är positiv och lugn, klarar av höjder utan problem och har erfarenhet från, eller utbildning inom äventyrspedagogik, klättring eller höghöjdsarbete. Du kan jobba minst 1-2 dagar i veckan och vill jobba både vardagar och helger.

Alla nyrekryterade går en 2-dagars grundutbildning hos oss, under andra halvan av april. Utbildningen är gratis men utan ersättning.

Vi har ingen traditionell anställningsintervju då lämpligheten att arbeta som höghöjdsinstruktör märks under utbildningen. Utbildningen avbryts om vi märker att arbetet inte passar dig. Efter grundutbildningen går du parallellt med erfarna instruktörer tills du är redo att börja arbeta självständigt. Skicka ansökan med CV och personligt brev senast den 19:e mars.

Vildmarksguide

När: Flexibelt
Omfattning: extrajobb, timanställning
Sista ansökningsdag: 1 april
Se annons: tjänsten är tillsatt

Vi söker dig som vill ansvara för vårt vildmarksläger och våra friluftsprogram. Det innebär dels att ta hand om våra matgäster, det vill säga att servera luncher och middagar utomhus. Tjänsten innebär också att utveckla och ansvara över våra friluftsprogram med vildmarksteman, samt att ansvara över våra lägerplatser med lappkåtor, bastun och eldstäder. Tjänsten går att kombinera med att arbeta som instruktör på våra höghöjdsbanor eller teambuilding-program.
Vi söker dig som är utbildad vildmarks- eller naturguide eller har lång erfarenhet av friluftsliv. Du har lätt för ta hand om grupper och väcker deltagarnas intresse för naturen. Du är serviceinriktad och gör det där lilla extra för att det ska vara fint och trivsamt. Du älskar att jobba utomhus, du är positiv och flexibel.
Körkort krävs.

 

Praktikplats

Inför högsäsongen  (1 maj-30 okt) tar vi emot ansökningar från praktikanter från postgymnasiala skolor med inriktning inom vårt verksamhetsområde. Vi prioriterar längre praktiktider och boende i Stockholm.
Skicka ansökan eller kontakta oss via e-post för mer info!
anita@aventyrsbanan.se