hitta till äventyrsbanan


All vår verksamhet bedrivs i Älta, endast 15 minuter från Slussen. Det är enkelt att nå oss med bil eller buss.

Med buss

Snabbt och smidigt! Från Slussen ta buss 401 mot Älta och stig av vid hållplats Tenntorp, som är andra hållplatsen efter Hellasgården. Restiden från Slussen är ca 15 min, från hållplatsen endast 150 meter.  Från Tenntorps busshållplats promenera ca 100 meter i riktning mot Älta och gå under vägen via gångtunneln. Efter gångtunneln gå höger upp på den grusade parkeringen och fortsätt förbi bommen till den timrade stugan som ligger vid Äventyrsbanans infart. SL resplanering

Med bil

Från Stockholm åk via Slussen/Stadsgårdsleden eller Södra länken och kör mot Älta (väg 260). Efter att ni passerat parkeringen vid Hellasgårdens friluftsområde fortsätt ytterligare 1,5 km till en betalparkering på vänster sida som är skyltad med ”P Äventyrsbana”. Från parkeringen, gå längs Ältavägen i riktning mot Älta i ca 200 meter, förbi Nacka handelsträdgård. I den följande högerkurvan gå in till vänster över en grusad parkering och fortsätt förbi bommen till våra byggnader alldeles innanför denna.

Parkering
Det går också att stå på den lilla parkeringen närmast Äventyrsbanan men denna rymmer MAX 18 bilar. Om denna parkering är full hänvisar vi till betalparkeringen som nämns ovan. Vi ansvarar inte för felparkerade bilar eller för värdesaker som lämnas i bilar.

Områdeskarta


kontaktuppgifter

Äventyrsbanan
Ältavägen 109
138 37 Älta


08 – 717 76 00
bokning@aventyrsbanan.se

OBS! Kontoret är stängt på helger, men lämna gärna ett meddelande på telefonsvararen eller skicka ett e-postmeddelande, så återkommer vi så snart vi kan.


SKICKA EN FRÅGA

Om du vill göra en bokningsförfrågan så är det bättre om du istället använder vårt formulär för bokningsförfrågan.

Notera att vi har stängt på bokningen under helger.


Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande