Sagt om oss

Vi var supernöjda, maten var så omsorgsfullt iordninggjord så vi var jätteglada,
Stort tack till er.

Härligt med väl uttänkta banor och inbakad äventyrspedagogik. Vi var där på studiebesök och blev bra bemötta och fick en mycket inspirerande föreläsning om företaget, äventyrspedagogik samt testa på banor och övningar. Härligt när ni verkar satsa mera på äventyrspedagogiken och inte bara tänka på att få in pengar!

Vi har en mycket bra bild av Äventyrsbanan. Det som våra blivande vildmarksguider specifikt får ut av att besöka er är er idé om äventyrspedagogik och hur ni förverkligar detta. I andra parker och upplevelsecenter är det mera kommersiell känsla – detta är ok i sig, men ger inte lika mycket för någon som ska arbeta utomhus med människor i grupp. Så tack än en gång för en givande dag, vildmarksguidelinjen Vigu , Finland

Amazing experience, a real challenge that when you overcome will give you the best feeling ever. Leo, our guide and instructor was awesome, so calm and took his time to make everyone feel secure. I’d recommend this to anyone

Markbanan var över förväntan!!

Vi hade en fantastiskt fin fredag hos er på Äventyrsbanan! Vi var mycket nöjda med besöket. Själva aktiviteten – Äventyrsbanan – var mycket uppskattad! Vänligt och professionellt bemötande från er! Fin och ändamålsenlig miljö med grillplatsen som vi kunde nyttja till samlingplats och lunch.

Superhäftig upplevelse, ett riktigt äventyr som gav adrenalinpåslag och utmaning. Det tummas inte på säkerheten, det uppskattas!

Perfekt aktivitet för en teambuildingdag med personalen. Några av dem ville inte upp på länken men tyckte det var kul att titta på. Vi som var upp i träden är supernöjda med vad vi klarade av. Flera av oss vill besöka äventyrsbanan igen.

VäldVäldigt trevlig och lugn instruktör, alla kände sig trygga. Fantastiskt fin och mysig miljö vid bastun!

Allt var underbart. Kocken ute i det fria var en grym upplevelese och miljön var outständing.

Fantastiskt rolig dag med jobbet, kommer komma tillbaka med familj och vänner.

Vi hade en helt fantastisk dag ute hos er! Både jag och mina kollegor var supernöjda med allt och konstaterade bara att nästa år kör vi en svårare höghöjdsbana! Vi har inget att klaga på, till och med vädret var på vår sida! Tack för en fantastisk dag!

Otroligt bra och engagerade guider!

Jätteroligt, plus i kanten därför att jag upplevde att det passar alla oavsett förkunskaper etc.

Denna gången bastade vi bara. Rent och fint. Underbar omgivning.

Vår ledare Anita hade mycket bra kommentarer efter varje moment vi gjorde. Det var proffsigt!
Killen som tog hand om lunchen var mycket trevlig och lunchen god! Vi var supernöjda!

Jätteroliga timmar! Kanonbra instruktör som hade koll på alla och hjälpte oss var och en efter våra förmågor att våga lite extra. Tydlig med sina instruktioner.
Han glömde dock att presentera sig 😛
Bra toaletter. Bra med möjlighet att låsa in sina saker.
Vi som var med var alla jättenöjda =)
Bra system med bokningen. Det var väldigt smidigt denna ggn! Snabbt svar osv. Det är viktigt. Känns proffsigt.
Kul ställe. Ska absolut göras igen=)

Intruktören var väldigt duktig. Även när jag bokade var ni väldigt serviceminded och tillmötesgående. Fortsätt med ert trevliga bemötande.

En mycket positiv eftermiddag med härlig spänning och många skratt! Alla i personalen var supernöjda med aktiviteten!

Vi var där med tjejerna i fotbollslaget. En dag dom sent kommer glömma. Dom hade jätteroligt och vi blev väl omhändertagna.

Vi vill ge ett stort tack till Adrien som var mycket uppskattad av gänget. Han var inte bara proffsig utan hade hela tiden glimten i ögat vilket gjorde vår upplevelse hos er mycket positiv. Att han samtidigt lyckades peppa folk till att klara av banan gjorde det hela så mycket bättre!

Vi hade nog valt en lite för svår bana för oss, (Höga Länken), men er guide Adrien var helt fantastisk! Han peppade oss, och gjorde verkligen det hela till en suverän upplevelse!

Mycket bra mottagande, bra instruktioner vi återkommer gärna

Vi skulle vilja tacka så mycket för en superhäftig upplevelse. Vi är så glada att vi körde äventyrsbanan, det var både spännande, kändes seriöst och var en härlig miljö att vistas i. Stort tack till Jonas som var tålmodig och hjälpsam, en proffsig instruktör!

Alla deltagare tyckte det var jätteroligt och annorlunda mot andra kalas (detta var ett 10-års kalas). Flera utmanade sig själva.

Jätterolig upplevelse som jag varmt rekommenderar fler företag och privatpersoner att testa.

Vill bara tacka för igår. Teamet var mycket nöjda med alla delar av arrangemanget!!

Jag är mycket nöjd med kalaset. Alla barn växte flera meter med uppgiften. Överträffade mina redan höga förväntningar. Hälsar Kevins mamma.

Stort tack för en super trevlig em/kväll.
Tack till Olga som var en kalas duktig tjej att instruera och peppa, och Linda som fixade maten. Jätteroligt koncept med att äta det gröna som skogen har att erbjuda. Mycket uppskattat!

Allt var verkligen perfekt den här kvällen!

Våra elever tyckte det var jättekul. Fem av fem!

Varmaste tack för en superrolig dag på er fina bana! Otroligt välordnat från början till slut. Maddes självsäkra lugn tog oss runt och Linda lagade oss underbart god mat vid det mysiga lägret. Det här gör ni utomordentligt bra och vi är SÅ nöjda 🙂

Väldigt bra feedback från instruktörerna vad våra elever behöver förbättra. Vi är väldigt nöjda och tacksamma.

Supertrevlig och proffsig instruktör som utan problem gav alla instruktioner på engelska trots att vi inte föranmält detta. Alla i gruppen fick en umaning och många valde att gå hela banan vilket var kul. De som avbröt tidigare klarade ändå mer än de först trott. Blev verkligen lyckat!!!

Mycket fint och bra och för oss en annorlunda miljö för vår konferens. Samtliga var väldigt nöjda efter!

Professionellt, kompetent, trevligt, givande. Mycket bra! Och väldigt god mat!

En Fantastisk miljö och middag i vildmarkslägret.

Jag skulle rekommendera men också påtala att det var sjukt läskigt. Läskigare än vi alla trodde.

Vi hade en fantastisk dag med pojkar i fotbollslag Ängby IF. Allt gott till er och vi hoppas vi får anledning att återkomma. Linda

Det var jag som gick den lägre banan  och jag vill bara säga att jag är så höjdrädd att jag får svindel på 3 meters höjd och det här var något av det mest fantastiska jag gjort! Martin som gick med mig hela vägen var ett otroligt bra stöd och det gjorde så mycket. Tack för en fantastiskt bra upplevelse, jag lärde mig mycket och det gav mig väldigt mycket. Nästa gång blir det den höga banan.

Har bara positivt att säga – bra och duktiga guider som var instruktiva och peppande. Bra och tydlig information samt att alla i sällskapet var nöjda. Tack för allt!

Vi får alltid ett trevligt bemötande, ni tar er tid att gå igenom lugnt och metodiskt, ni är proffs på det ni gör!  All eloge till er !

Vi hade tur med allt, väder, mod och duktiga instruktörer, till och med grillstunden efter klättringen var minnesvärd eftersom alla var euforiska efter att ha överlevt. En som deltog från banken har redan bokat in 10 man på en aktivitet och jag tror jag kan garantera att alla rekommenderar er vidare.
Tusen tack igen!

Vi trivdes enormt bra hos er och är väldigt tacksamma för att ni kunde vara så flexibla med både datum för bokningen och beträffande aktivitet. Stort tack för ett bra koncept!

Vi tyckte allt var väldigt professionellt och bra, grillplatsen som vi nyttjade var också väldigt fin. Två av barnen var rädda för höjden och då var instruktören ett jättebra stöd både för dem och för oss vuxna på marken. Vi kände oss trygga med hela aktiviteten.

Vi tyckte det var jätteroligt och utmanande för barnen. Flera av barnen vill åka dit igen och gå banan. Det är en fantastisk och utmanande teamaktivitet för både vuxna och barn. Jag har varit där vid tre tillfällen och varje gång har guiderna varit suveräna.

Vi är jättenöjda med besöket hos er och kommer mer än gärna tillbaka!

Fina, trevliga och förtroendeingivande instruktörer!

We had a fantastic day for Lukas’ 12th birthday on 13 September and our instructor was really great. She explained everything really well in English for the international group of children and they all really enjoyed themselves. We have already recommended Aventyrsbanan to other parents. Thanks very much!

Fantastisk upplevelse och grym instruktör. Vi ses snart igen! 🙂

Mycket uppskattat och ”bästa kalaset” var en del av kommentarerna. Ett bra äventyr!
Mycket bra med grillplatsen vid ungalänken.
Tack.

Vi hade en underbar vistelse hos er, alla var supernöjda och taggade.
Er professionalitet gjorde att vi kände oss trygga trots hisnande höjder.
Tack för en härlig kväll!

 

Vi hade en mycket bra konferens och är mycket nöjda med lokal och service. Jag har redan rekommenderat er till flera kollegor.

 

Barnen var så engagerade och tyckte att det var superkul och likaså vi vuxna. Vi kommer garanterat tillbaka

Det blev ett mycket lyckat kalas. Flickornas självförtroende ökade framför våra ögon. Vad häftigt!

En fantastisk upplevelse -alla som gjorde det kände att det var som att de hade vunnit ngt-starkare självkänsla
Härligt att få vara ute en hel dag och det är en så mäktig natur där

Alla barnen gick utanför sin bekvämlighetszon och kom runt banan! Alla var glada och lyckliga, lättade och uppfyllda av erfarenheten. Och vi föräldrar fick en underbar dag då vi fick titta på barnens äventyr i underbar höstsol.

I vår grupp fanns även min far på 68 år med så den är helt klart lämplig för alla som lever lite outside the box eller bara vill utvecklas som person.

Fantastiskt trevliga och hjälpsamma instruktörer

Mycket lyckad aktivitet för en skolklass. Alla 16 elever tyckte att det var toppen och ville gå banan igen :-)
Har redan rekommenderat er till andra klasser i skolan där barnen går.

Vi har tagit grupper av våra gymnasieelever till Äventyrsbanan under flera års tid. Aktiviteterna som erbjuds är enastående för teambuilding och grupperna har alltid väldigt roligt tillsammans samt att de testar sina egna gränser för vad de vågar. Personalen och miljön är fantastisk! Vi brukar avsluta med korvgrillning som är mycket smidig eftersom Äventyrsbanan har allt som behövs tex. ved, galler mm. på plats. Elever och lärare brukar lämna aktiviteten med ett leende på läpparna och de positiva effekterna för klasserna har vi nytta av hela året. Rekommenderas varmt!

Vi hade tur med allt, väder, mod och duktiga instruktörer, till och med grillstunden efter klättringen var minnesvärd eftersom alla var euforiska efter att ha överlevt. En som deltog från banken har redan bokat in 10 man på en aktivitet och jag tror jag kan garantera att alla rekommenderar er vidare.
Tusen tack igen!

Even though some of our colleagues found the second part (high rope course) quite demanding and challenging, everybody really enjoyed the activities, nature and being outdoors. Thank you for this opportunity.

En väldigt rolig, bra och spännande kick off fick vi genom Äventyrsbanan. Professionellt bemötande, utmanande övningar, god mat och härlig miljö gjorde det till en toppenkväll för oss.

Tack, det var jättelyckat och hela teamet var så glada. Jag har även pratat med flera på kontoret som tyckte att det lät som en riktigt bra idé, så det kommer flera!

Äventyrsbanan var en lyckad aktivitet för alla som var med på vår kick-off eftersom det fanns olika nivåer att välja på. Alla fick en utmaning som passade dem och alla var mycket nöjda efteråt! Att tillsammans med kollegor utmana sig själv bidrog till en ökad gemenskap tack vare gruppens stöttning och heja-rop till varandra.

Jättefin bastu och bra anordnat! alla var väldigt nöjda”. Toppbetyg på aktiviteten och maten!