Höghöjdsbana – bästa äventyret!Utmana sig själv och klättra svindlande högt i trädtopparna. Välj att komma på någon av våra öppna avgångar eller som gruppbokning. På öppna avgångar går du tillsammans med andra och guiden övervakar från marken. Gör ni en gruppbokning har ni er egen bana och guide som är med uppe i träden och coachar efter era behov. Oavsett vad du väljer så är det enkelt att boka direkt online.
Gruppbokningar

ÖPPET ALLA DAGAR, ÅRET OM (nästan)
Vid gruppbokning väljer ni den bana som passar er grupp bäst. Förutom att guiden är med uppe i träden används även ett traditionellt säkerhetssystem som ger mer utmaning. Gruppbokning passar perfekt för sällskap som vill ha en mer exklusiv upplevelse. Är ni fler än 15 eller vill boka till bastun? Skicka en bokningsförfrågan så hjälper vi dig med din bokning. Priser grupper:

Vuxna:
Minigrupp,    (upp till 6 pers ) 3 000 kr
Mellangrupp (7-10 personer )  4 900 kr
Storgrupp      (11-15 personer)  5 900 kr
För grupper större än 15 personer skicka Bokningsförfrågan.

Vedeldad bastu i samband med aktivitet +2 000 kr
Under årets mörkaste dagar håller vi stängt, 15 december-15 januari
Öppna avgångar

VI STARTAR ÅTER MED ÖPPNA AVGÅNGAR DEN 29 MARS, SE KALENDER!

Låga banor, 280 kr per person.
Passar barn och vuxna från 7 år, Sanda banorna med fem olika ziplinor ingår.
Aktiviteten tar 2 timmar inkl säkerhetsgenomgång.
OBS. Våra låga banor är ändå höga, upp till 8 meter!

Höga banorna, 480 kr per person.
Passar för er som vill ha hög utmaning. Mellanberg, Snörom och Vreta med Långa Ziplinan ingår.
Aktiviteten tar 3 timmar inkl säkerhetsgenomgång.

15 minuter från stan – mellan Sickla och Älta

Det är lätt att hitta till oss. Ta buss 401  från Slussen mot Älta och hoppa av vid hållplats Tenntorp som är andra hållplatsen efter Hellasgården. Sen är det bara 100 meters promenad till Äventyrsbanan. För bilburna gäster har vi  ca 15 kundparkeringsplatser ute vid Ältavägen.

Kolla karta för vägbeskrivning.

TILL DIG SOM HAR PRESENTKORT

Om du har ett presentkort från Bookspot använder presentkortskoden när du kommer till betalning i onlinebokningen.

Du som har ett presentkort från Live it kan inte boka online. Kolla tillgänglighet i kalendern för den dag du vill komma, mejla oss så gör vi klart din bokning.
Vi behöver vetat: Namn, Mobilnummer, Boxnummer, Säkerhetskod samt önskat datum och tid i mailet.

Läs mer om våra presentkort.FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER!

sagt om oss


Fina och utmanande banor. Jättebra instruktör, pedagogisk, hjälpsam och kunnig!

Vill bara tacka för den vackraste platsen och estetiska bastun på jorden, nu har ni smyckat den med fin belysning oxå.

Vi hade en toppen kväll, de kommer bli många nya gäster, de va såååå begaystrade

 

Ett lite senkommet, men STORT tack för att vi med kort varsel kunde hyra Skogslägret till min 60-års fest 27 augusti! Det blev en underbar, magisk kväll. Ni hade gjort så fint i tältet, med ormbunkar, kottar och lyktor på borden! Det kunde inte varit bättre! Vi hade också sådan tur att Linda blev ledig och kunde laga maten, som var en riktig gourmetupplevelse. Vid midnatt hoade en uggla en bit in i skogen, alltmedan facklorna lyste i träden. Både vi och gästerna kände att det här var en alldeles speciell fest. Inte minst vill jag tacka dig för att du var så vänlig och hjälpsam i alla våra kontakter! Sådant betyder mycket.

Supermysig bastu med lägerelden intill.
Vi hade supertrevligt!

Allt är helt fantastiskt! Stort tack (hyrde bastun)

Mycket trevlig instruktör som var engagerad hela kvällen!

Mycket bra genomgång av säkerheten och info om hur man tar sej fram på banan. Toppen kille (Håkan) som var lugn och sansad 🙂

Bra nivå på banan för en balanserad grupp. Mycket kunnig och proffsig instruktör.

Kanonbra instruktör!
Hjälpte till lagom mycket, tydliga säkerhetsinstruktioner och hade koll men höll sig lite i bakgrunden.

En rolig aktivitet som gav ett härligt adrenalintillskott till vår möhippa!

Instruktören var jättetrevlig och var bra på att få med hela gruppen trots olika erfarenhet och rädsla/orädsla.

Främst ett eloge till instruktörerna som var så glada, entusiastiska, kunniga, hjälpsamma och flexibla i synnerhet när vi hamnade på fel plats och tiden började rinna iväg. De väntade in oss och hjälpte min sons vän som blev rädd på ett ställe.

Banan i all ära, men utan instruktören hade det inte blivit en lika bra upplevelse. Han kom med tips, pepp, råd och stöttning, både till mig och min son. Rätt person på rätt plats!

Grymt kul! Allt var bra tyckte både stora som små, tack.

The sauna by the water was magic, super clean and cozy enough space for 15 people! Included changing…

Mycket bra guide! Tydlig, trevlig & gjorde en stor del av upplevelsen för oss alla! Nivån på banan var läskig men otroligt rolig på samma gång.

Allt var över förväntan. Grymt!

Vi hade superkul och tyckte att instruktörerna var trevliga. Några tips på teknik innan vi körde igång hade uppskattats. Men i det stora hela var det toppen!

Ruben var en jättebra instruktör med stort tålamod för våra olika behov:-)

Tack för en fantastisk eftermiddag.
Vi fick hem ett gäng lyckliga ungdomar. Det kommer bli fler besök.

Superbra service. Snabb respons, väl underhållen bastu, allt redo och förberett när man kommer dit. Rekommenderas varmt!!

Andra gången vi är här och vi älskar det!

En MYCKET bra upplevelse för oss! Det spöregnade, åskade, blixtrade så ni var snälla att låta oss vara i stugan innan vilket vi är väldigt tacksamma för.
Ledaren var superklass! så pedagogisk och mötte alla på sin nivå, peppade, stöttade och utmanade. Vi är så nöjda!!

Vi hade så himla roligt! Det var utmanade då vi inte gjort detta innan, men det passade vår nivå perfekt tyckte vi. Alla 5 är sugna på att komma tillbaka!

Toppenbra och trevlig instruktör. Aktiviteten var barnkalas på Sanda. Olika nivå och längd på deltagarna var en utmaning, men det hela flöt på jättebra. Är riktigt imponerad av hur instruktören löste det, eller lät deltagarna själva lösa det utan att ngn blev ledsen!

Äventyrsbanan var så rolig!! Det krävdes lite mer fysisk styrka än väntat och jag är glad att jag hade arbetshandskar på händerna! Vi var alla sjukt nöjda och glada och Bella och Leo var så proffsiga. Vi kände oss trygga, utmanade och hade väldigt roligt. 10/10 poäng till Bella som gav Tydliga instruktioner, hjälpte pedagogiskt och lugnt till när det behövdes och kändes engagerad och personlig hela tiden. Bastun och grillplatsen hade allt och lite till. Så vacker plats och perfekt för bastu, bad och grill året om. Vi kommer gärna tillbaka! Tack!

Ett fantastiskt koncept, utmanande roligt vackert, miljö mässigt som ligger i tiden,
Helt rätt, bör upplevas, rekommenderas varmt (höghöjdsbana Sanda)

Vill tacka för den vackraste, mest genomtänkta estetiska bastu o plats på jorden, för grill doningar
Vi har varit i ” himmelen” tack vi återkommer snart

Instruktören Jonas var jättebra, sympatisk och pedagogisk!

Jag och min man hyrde endast bastun, den var ren med alla bekvämligheter. Det var laddat med ved och grillkol och allt fanns tillhanda. En perfekt vak var dessutom uthuggen. Vi var helt saliga efter vår session, två trötta småbarnsföräldrar fick lite lugn och ro i naturen. Tack!

Superbra service och information och verkligen ett helt underbart ställe. Kommer gärna tillbaka 🙂

Stort tack för helt fantastisk service från början till slut. Allt var långt över våra högt ställda förväntningar. Flera hemma-arbetande vänner började nästan gråta av lycka av er fina bastu. Bokar gärna in nästa års födelsedag direkt.

Mycket bra upplevelse. Killarna älskade aktiviteten. Jonas gjorde ett fantastiskt jobb med att tala med 10-åringar på rätt sätt samtidigt som han fick dem att tänka på säkerheten på helt rätt sätt.

Skitbra instruktör Jonas! Och jättepedagogisk bana!! Tack!

Jag vill särskilt lyfta fram hur väl instruktören hanterade det när vår son fick panik i ett av hindren (extrahindret för ”pigga”). Lugnt och vänligt lyckades han nå fram till den panikslagna lilla killen och få honom att fokusera på rätt saker och ta sig vidare i banan.

Vi besökte er i fredags och vill bara säga att vi är såå nöjda, helt fantastisk upplevelse och alla var lyriska över upplevelsen! Tack för det & trevlig vecka!

Bra mottagande, instruktion, hjälp med utrustning samt genomgång av banan och säkerhet!

Jätte duktig och trevlig instruktör. Vi är jätte nöjda och sugna på ett återbesök för att om möjligt klara alla banor.?

Vi är supernöjda med upplevelsen!! Vi skulle gärna göra om detta och kommer rekommendera fler att göra det.
Jättetrevligt bemötande!!

Lagom utmanande och kul bana samt en kunnig instruktör som också skapade en avslappnad och trevlig stämning i vår grupp av åtta trettonåriga tjejer och två vuxna.
Vår guide Daniel var fantastiskt bra, tydlig, pedagogisk och stort tålamod med ett gäng spralliga och frågvisa 10-åringar. Det här kommer vi att göra om!

Bella var helt grym med vår grupp bestående av 11-åringar. Tydlig med pondus, rolig och gullig!
Banan är superfin och var en perfekt utmaning för våra barn med kompisar. Tack så mycket!

Superkul upplevelse, ganska hög nivå för oss som hade många barn med oss. Men bra att man kan ta sig runt på olika delar av banan, och hoppa av i förtid om det blir för svårt. Kul också att några lyckades ta sig runt hela banan.

Vi hade roligt och tyckte om vår instruktör Malcolm. Vi uppskattade att han hade hand endast om vår grupp.
Bra pedagogiska instruktörer. Kändes tryggt.
Instruktörerna var mycket proffsiga. Gick igenom säkerheten tydligt. Visade var det gick och avbryta, om vi valde det. Under vistelsen fanns en ledare där som vi kunde få råd av när behov fanns. Fortsätt arbeta så här proffsigt.

Hela familjen, två vuxna och två barn 6 och 8 år, hade en jätterolig dag! Det överträffade våra förväntningar och det var en perfekt aktivitet som alla hade glädje av!

Det var så roligt att verkligen få utmana sig själv. Man är inte så kaxig där uppe…

Vår guide var toppen, så trevlig och duktig. Jag och min man hade en jättekul upplevelse , och vi har rekommenderat er till alla vi känner , tack

Det var verkligen jättejättekul och både mycket svårare och läskigare än jag väntat mig, men på helt rätt sätt. Ser massa fram emot att pröva igen.

Vi var mycket nöjda, härligt bemötande sv instruktören!
Kommer rekommendera er.

Bra organisation. Mycket utmanande aktivitet som kändes super att ha klarat av.

Otroligt bra bemötande från instruktören. Pedagogiskt och väldigt peppande. Bra bana för den yngre deltagaren i sällskapet och gav definitivt mersmak för att gå mot de högre banorna. Kommer garanterat tillbaks. Tack!

Superkul och grymma instruktörer!

Ledaren var väldigt bra! Lugn och hade bra översikt över alla hela tiden och kom med många bra råd och tips inför de olika utmaningarna.

Jätte kul! Väldig bra, glad och tålmodig instruktör!

Säkerhetsgenomgången var mycket bra och pedagogisk. Instruktören hade ett lugn som smittade av sig och förklarade väldigt bra vad som skulle hända steg för steg. Vissa banor kan vi ha önskat mer tips på hur man kunde ta sig igenom banan av instruktören, dock klarade alla sig igenom alla banor! 🙂 Vi alla i gruppen var annars väldigt nöjda med upplevelsen och ser fram emot att besöka er igen!

Mycket kunnig och duktig instruktör. Bra arrangemang. Bra och fin utrustning.

Väldigt rolig utmaning och upplevelse. Trygg och professionell instruktör

Så bra på alla sätt och vis, 5-stjärnigt betyg från mig och familjen.

Hej!
Dagen i sin helhet var toppen! Vi togs emot av guiden Daniel som var jättebra på att ge den info vi behövde och få oss att känna oss säkra uppe bland träden.
Vi var i en grupp på 10 personer och vi tyckte att det gav mycket i själva äventyren att guiden låter en upptäcka banan själv,men att han finns alltid inom synhåll om man skulle behöva hjälp.
Har redan rekommenderat er för flera
av mina bekanta ???.
Tack!!
Mvh
Cecilia

Bra instruktörer, lugna, tydliga och förtroendeingivande.

Andra gången jag är hos er och är lika nöjd denna gång.
Instruktören var mycket hjälpsam och gjorde verkligen sitt bästa för att tillmötesgå oss/Annika Rubin

 

Bella var fantastisk! Superpedagogisk och otroligt snäll. Blir ett återbesök 🙂

/hela gänget från Hannas möhippa 27/6 (norrlänningarna)

Mycket bra instruktör och bemötande (Eva). Vi hade superkul!

Hade en fantastisk vistelse hos er! ? alla var otroligt nöjda!

Positiv och peppig instruktör, en bana som gav en utmaning för samtliga i gruppen. 🙂
Vi har varit där ett flertal ggr och det är lika trevligt varje gång , bra instruktörer , fantastisk personal när man ringer och bokar , vi återkommer med all säkerhet

Vill bara ge er ett stort tack för en fantastisk upplevelse! Alla i gruppen tyckte vår instruktör var helt underbar! Tacka henne för att hon förgyllde vår dag!

Måste skriva och tacka för ett jättefint arrangemang i söndags för 8 tjejer? Instruktören Leo var sååå lugn och tydlig och peppade tjejerna så alla klarade banan??

Det blir fler besök där och de andra barnen ville också ha kalas där nästa gång.

Sthlms bäst belägna bastu. Snabb och enkel kontakt kring bokning och betalning. Keep up the good work!!

Tack för en härlig upplevelse! Så rolig aktivitet att göra med familjen och lyxigt att göra det med en egen proffsguide!

Hyrde bastun:
Bra och tydlig information i kontakten kring bokningen. Er bastu och all service runt den är fantastisk!

Spännande, roligt och utmanande aktivitet att utföra tillsammans i olika åldrar. I vårt fall var åldrarna från 12 år till 49 år. Vi hade riktigt roligt och en mycket bra och trevlig instruktör. Tack Erik!.

Superfin upplevelse och mycket proffsig guidning av Viktor som kunde peppa alla på rätt sätt.
Jättefint läger och bastun var fantastisk.
Vi är jättenöjda!

Väldigt kul (men även lite läskig) aktivitet. Instruktören var fantastisk och fick oss att känna oss trygga trots lite svindel och höjdrädsla. Rekommenderar varmt!

Det var högre än vad jag hade förväntat mig. Fick visserligen info om att det var 16 m upp till banan, men 16 m är tydligen längre om man ser det uppifrån ett träd än från marken…
Var roligt att utmana sig själv. Alla i gruppen utmanade sig på olika sätt, bra att det gick att avbryta om man kände att inte ville fullfölja banan.

Hatten av till vår instruktör. Gjorde dagen till en succe, kunnig, pedagogisk och lugn. Mycket bra! (Bokning  17/8 ”Länken”)

Blev väldigt väl omhändertagna av Filippa och samtliga som gick banan hade superkul. Det var en svensexa och löpande resten av dagen kom kommentarer om hur jäkla kul det var med höghöjdarn. Kommer att rekommendera det varmt till alla jag känner.

Vi, och inte minst barnen, var mycket nöjda med kalaset på Unga länken i söndags! Det var mycket lyckat, trots att vädret inte var som vi hade hoppats på.

Vi vill även tacka Viktor speciellt, han var en toppenbra guide och hade fin hand med barnen och mycket tålamod!

Vår instruktör Mira var super.
Bastun och badet efter var verkligen pricken över i:et.
När vi trodde banan var slut så gjorde Mira det riktigt bra och överraskade min pappa som vi var där för att fira, med ziplinen som han fick åka två gånger.
Allt som allt en toppen upplevelse.

Mira var mkt duktig och tydlig gällande säkerhet och att det fanns möjlighet att genomföra banan utifrån egen förmåga. Jätteroligt att få testa detta hos er!

Mira var toppen! Vi hade en superbra upplevelse.

Fantastikt trevlig och duktig instruktör som hittade flexibel lösning då vi var sena. Vi var supernöjda och fick mer tid än vi räknat med.

Alla i gruppen tyckte instruktören var superbra och instruerade alla väldigt bra. Han (Viktor) mindes också allas namn vilket var extra roligt. Vi hade verkligen en toppendag hos er och som sagt, instruktören var suverän!

Victor var en fantastiskt bra instruktör som gjorde höghöjdsbanan till en väldigt rolig upplevelse! Han peppade och utmanade de som tyckte att det var roligt och var otroligt varm och stöttande för de som vara rädda. Imponerande också att han lärde sig allas namn!

Vi bokade Unga Länken till ett 10 årskalas och hade en jättefin upplevelse hos er och vi kan inte se att ni kan bli bättre på något!
Tjejerna hade jättekul och det hela blev superlyckat. Nivån var alldeles lagom och det var svårt att få tjejerna att sluta. Att det blev så bra var nog också mycket tack vare Bella, som var vår proffsiga instruktör.
Hon instruerade alla lugnt och fint och fanns sedan med där det behövdes och stöttade och pushade på ett jättebra sätt. Hon memorerade ALLAS namn och såg sedan till att alla hjälpte till där det behövdes genom korta och klara instruktioner: ”Elsas mamma, gå dit och ta emot barnen”, ”Claras mamma, kom hit” osv.
Proffsigt att kunna tillrättavisa när det behövdes samt pusha när det behövdes och kunna göra detta genom att pricka rätt på namnet. Det inger både respekt och tillit. Helt fantastiskt. Alla var imponerade av Bella.
Den här dagen blev väldigt lyckad. Tack.
Vi kommer snart tillbaka. = )

Super kul! Det kommer bli fler gångar hos er!!
Tack så mycket, /Philip

Jag genomförde inte banan men tittade på. Instruktören Bella var fantastisk. Vi pratade mkt om upplevelsen efteråt. Tack!

Mycket bra! Tycker att instruktörerna var tydliga vilket ledde till att man kände sig extra trygg. Har inget negativt att skriva! 🙂

Extrema Länken: Fantastisk upplevelse och en fantastisk instruktör! 10/10

Jonas var en fantastisk instruktör som peppade tjejerna i isande maj-kyla. Och att han lärde sig allas namn på ett kick är helt otroligt. Tack!

Mycket bra ordnat. Trygg genomgång, ingen stress och lagom med pepp från instruktörerna!

En helt fantastisk bastu som ligger i en helt otrolig miljö. Kommer komma tillbaka.

Fantastiskt kul aktivitet för 10 glada 10-åringar.

Proffsig och tydlig instruktör som pushade på ett bra sätt. Väldigt trevlig natur och supertrevligt med bastu, grill och bad!

Vi alla var supernöjda. Guiden (Viktor) var fantastisk och barnen (10 år) tyckte det var det roligaste kalaset de varit på! Tror att fler kommer att boka sitt kalas där!

 

Vill tacka för idag. Blev ett mycket lyckat kalas med modiga och glada barn. Blev till sist 10 st. Vi uppskattade jättemycket instruktörerna som hjälpte barnen och gjorde detta till en härlig upplevelse för dem (och oss ;o)). Stort TACK!

Unga Länken: Jätterolig bana och fantastiska instruktörer! Vi kommer tillbaka!