Vill ni komma ut i naturen och göra något kul tillsammans?
Boka någon av våra höghöjdsbanor och ta med ditt kompisgäng eller familjen för en annorlunda upplevelse och lagom mycket skräck. Ett besök hos oss blir ett härligt minne som kommer att göra er till ännu närmare vänner!
Toppa med vår vedeldade bastu eller övernattning i Sjölägret! Tips: Tänk på att helgerna ofta blir fullbokade. Vill ni försäkra er om tid och plats så var ute i god tid!

Nytt för i år (2020) är att ni även kan boka mat hos oss. Vildmarkskocken Linda lagar fantastisk mat över öppen eld och det blir en upplevelse för alla sinnen och smaker!

Praktisk information

Vi välkomnar både små och stora grupper året runt. Under er bokade tid har ni er egen bana och guide som är med hela tiden. För stora grupper har vi fler guider och flera banor. All utrustning ingår, tidsåtgång räknas till cirka 1,5-2 timmar.
För dig som vill komma som enskild besökare, kanske med familjen eller en eller två kompisar, så har vi öppna grupper under sommarhalvåret med start i slutet av april.
Läs mer här om vad du behöver veta inför ert besök.


Våra aktiviteter för privatgrupper

Sagt om oss

Vi är super nöjda med vår vistelse hos er. Kan inte komma på någonting som vi inte var nöjda med.

Denna gången bastade vi bara. Rent och fint. Underbar omgivning.

Vi tyckte det var jätteroligt och utmanande för barnen. Flera av barnen vill åka dit igen och gå banan. Det är en fantastisk och utmanande teamaktivitet för både vuxna och barn. Jag har varit där vid tre tillfällen och varje gång har guiderna varit suveräna.

Det blev ett mycket lyckat kalas. Flickornas självförtroende ökade framför våra ögon. Vad häftigt!

Tack för en mycket trevlig kväll hos er. Vi kände oss väl omhändertagna.

Jag skulle rekommendera men också påtala att det var sjukt läskigt. Läskigare än vi alla trodde.

Supertrevlig och proffsig instruktör som utan problem gav alla instruktioner på engelska trots att vi inte föranmält detta. Alla i gruppen fick en umaning och många valde att gå hela banan vilket var kul. De som avbröt tidigare klarade ändå mer än de först trott. Blev verkligen lyckat!!!

Lugn o trevlig instruktör som kom med tips när vi önskade och lät oss annars prova oss fram.

Vi tyckte allt var väldigt professionellt och bra, grillplatsen som vi nyttjade var också väldigt fin. Två av barnen var rädda för höjden och då var instruktören ett jättebra stöd både för dem och för oss vuxna på marken. Vi kände oss trygga med hela aktiviteten.

Superhäftig upplevelse, ett riktigt äventyr som gav adrenalinpåslag och utmaning. Det tummas inte på säkerheten, det uppskattas!

Alla som deltog var mycket nöjda. Det bästa med banan var att den var krävande på en nivå som gjorde det möjligt för alla deltagare att ha kul men samtidigt verkligen kunna utmana sig själva. Den mer avancerade delen var mycket uppskattad av de få som vågade prova.

I vår grupp fanns även min far på 68 år med så den är helt klart lämplig för alla som lever lite outside the box eller bara vill utvecklas som person.