Teambuilding i Stockholm

Våra program för teambuilding i Stockholm hjälper er att öka sammanhållningen på företaget och vi skräddarsyr ert arrangemang så att det passar just era önskemål och behov. Från korta program till flerdagsprogram med middag, bastu och friluftsövernattning. De program som presenteras här nedanför hålls på marken, vilket gör att de verkligen passar alla. Programmen går även utmärkt att kombinera med våra höghöjdsbanor. Och vill ni äta något gott så får ni en oförglömlig – och klimatsmart – matupplevelse tack vare vår vildmarkskock. Ni kommer få nya kunskaper, massor med frisk luft och såklart det viktigaste, ha roligt tillsammans!

Teamuppdraget

Här har vi plockat ut våra populäraste samarbetsövningar till ett mycket varierat program där allas förmågor kommer att värdesättas. Vi startar upp med en lätt ”icebreaker” som sedan följs av ett antal komplexa övningar som utmanar hjärnan snarare än kroppen. Grundprogrammet är 2 timmar långt.


Teambuilding ”Lär-känna”

Ett program som passar perfekt för kickoffer, nybildade grupper och för er som jobbar på stora, spridda arbetsplatser som vill knyta nya kontakter inom gruppen.
Här är inte utmaningen höga höjder utan roliga övningar på marken som snabbt får deltagarna att öppna sig för varandra och stärker vi-känslan. Vi kan ta emot stora som små grupper, upp till 200 personer. Ni delas in i grupper om 15 personer. Tid ca 2 timmar.


Markbanan

En balansbana som ställer krav på bra teamwork. Banan består av åtta sammanhängande vajrar, men istället för rep att hålla sig i, så har ni varandra.  Det är svårt att förklara glädjen med att balansera på vajrar men alla blir helt uppslukade av att tillsammans försöka ta sig framåt. Kort och gott en fantastisk teambuilding-aktivitet som passar de flesta grupper med någorlunda god fysik!


Vildmarksuppdraget

Se naturen med nya ögon! Njut av vackra Erstavikskogen tillsammans med vår vildmarksguide. Under vandringen utmanas ni med spännande, roliga övningar som ger  nya kunskaper i  friluftsliv. Frisk luft och fysisk aktivitet på köpet!

vildmarksuppdrag

Gemensam matlagning

Att laga mat tillsammans är lika med gemenskap. Här kommer ni att laga en riktig gourmet-måltid tillsammans med vår vildmarkskock i Sjö- eller Skogslägret. Ni tänder eld utan stickor, hämtar vatten från den naturliga källan och lagar mat direkt över elden. En unik upplevelse! Självklart kan ni välja att få maten lagad och serverad om ni föredrar det. Vi har flera olika menyalternativ med både svensk och internationell prägel.


Grupputveckling

Är ni inne i en utvecklingsprocess och vill ni lära er mer om hur er grupp fungerar tillsammans? Vi har många års erfarenhet på området och kan skräddarsy ett program där vi kombinerar praktiska övningar med reflektion och diskussion kring gruppens sätt att samarbeta och hur det kan bli bättre. Passar perfekt för er som vill gå mer på djupet i er gemensamma utveckling.

grupputveckling

Kontakta oss för offert på Teambuilding i Stockholm

Telefon: 08 – 717 76 00 eller