Teambuilding i Stockholm

Våra program för teambuilding i Stockholm hjälper er att öka sammanhållningen på företaget och vi skräddarsyr ert arrangemang så att det passar just era önskemål och behov. Från korta program till till flerdagsprogram med friluftsövernattning eller avsluta dagen med middag och bastu. De program som presenteras här nedanför hålls på marken, vilket gör att de verkligen passar alla. Programmen går även utmärkt att kombinera med våra höghöjdsbanor. Ni kommer få nya kunskaper, massor med frisk luft och såklart det viktigaste, ha roligt tillsammans!

Teambuilding ”Lär-känna”

Ett program som passar perfekt för kickoffer, nybildade grupper och för er som jobbar på stora, spridda arbetsplatser som vill knyta nya kontakter inom gruppen.
Här är inte utmaningen höga höjder utan roliga övningar på marken som snabbt får deltagarna att öppna sig för varandra och stärker vi-känslan. Vi kan ta emot stora som små grupper, upp till 200 personer. Ni delas in i grupper om 15 personer. Tid ca 2 timmar.


Teamuppdraget

Här har vi plockat ut våra populäraste samarbetsövningar till ett mycket varierat program där allas förmågor kommer att värdesättas. Vi startar upp med en lätt ”icebreaker” som sedan följs av ett antal komplexa övningar som utmanar hjärnan snarare än kroppen. Grundprogrammet är 2 timmar långt.


Grupputveckling

Är ni inne i en utvecklingsprocess och vill ni lära er mer om hur er grupp fungerar tillsammans? Vi har många års erfarenhet av grupputveckling och kan skräddarsy program där kombinerar praktiska övningar med reflektion och diskussion kring gruppens sätt att samarbeta och hur det kan bli bättre.

grupputveckling

Markbanan

En balansbana som ställer krav på bra teamwork. Banan består av åtta sammanhängande vajrar, men istället för rep att hålla sig i, så har ni varandra.  Det är svårt att förklara glädjen med att balansera på vajrar men alla blir helt uppslukade av att tillsammans försöka ta sig framåt. Kort och gott en fantastisk teambuilding-aktivitet som passar de flesta grupper med någorlunda god fysik!

Vildmarksuppdraget

Se naturen med nya ögon! Vår vildmarksguide tar med er på en sagolikt vacker tur genom Erstaviken. Längs vägen stannar ni för olika spännande uppdrag så som att bygga kompasser, tälja en kniv, tända eld på olika sätt och mycket mer. God fika med kokkaffe över eld ingår, massa frisk luft och många nya naturkunskaper.

vildmarksuppdrag

Gemensam matlagning

Att laga mat tillsammans är lika med gemenskap. Hos oss gör ni det i Sjö- eller Skogslägret med vår erfarna vildmarkskock. Här tänds eld utan stickor, vatten hämtas från den naturliga källan och maten lagas direkt över elden. Ni blir guidade i skogens skafferi och tillsammans lagar ni en middag med smaker utöver det vanliga. När det är klart återstår bara att njuta av resultatet!


Kontakta oss för offert på Teambuilding i Stockholm

Telefon: 08 – 717 76 00 eller