Teambuilding i Stockholm


De här programmen hålls på marken, vilket gör att det passar alla! Eller som en perfekt kombination med höghöjdsbanor. Ni kommer att lära känna varandra och er själva, och det viktigaste – ha roligt tillsammans!
Vill ni äta något gott så får ni en oförglömlig – och klimatsmart – matupplevelse tack vare vår vildmarkskock. Behöver ni hjälp med övernattning så ordnar vi det. Ni kan bo hos oss och få en härlig vildmarksövernattning, eller så hjälper vi er att boka ett hotell i närheten.

Grupputveckling


Är ni inne i en utvecklingsprocess och vill ni lära er mer om hur er grupp fungerar tillsammans? Vi har många års erfarenhet på området och kan skräddarsy ett program där vi kombinerar praktiska övningar med reflektion och diskussion kring gruppens sätt att samarbeta och hur det kan bli bättre. Passar perfekt för er som vill gå mer på djupet i er gemensamma utveckling.


Teamuppdraget


Olika stationer och uppgifter i skogen. Vi startar med några kom-igång övningar som följs av tre kluriga, uppslukande och varierande samarbetsövningar. Gruppens teamwork ställs helt klart på prov. Vi briefar och lyfter det som går bra och förändrar det som går mindre bra. Övningarna är inte fysiskt utmanande.


Teambuilding ”Lär-känna”


Perfekt för kickoffer, nybildade grupper och för er som jobbar på spridda arbetsplatser och vill knyta ihop gruppen. Kortare och roliga övningar som snabbt får deltagarna att öppna sig för varandra och stärker vi-känslan. Vi kan ta emot stora som små grupper, upp till 200 personer. Ni delas in i grupper om 15 personer. Tid ca 2 timmar.


Markbanan


En balansbana som ställer krav på ett gott teamwork. Banan består av åtta sammanhängande vajrar, som ni tillsammans ska försöka ta er framåt på. Det är svårt att förklara glädjen med att balansera på vajrar men alla blir helt uppslukade av att försöka nå hela vägen till målet. Kort och gott en fantastisk teambuilding-aktivitet som passar de flesta grupper med någorlunda god fysik!
Vildmarksaktiviteter


Uppdrag vildmark


Spännande och kluriga uppdrag med tema friluftsliv. Här bjuds ni på både praktiska och sammarbetsutmaningar. Ni får uppdragskort av guiden och ska lösa de olika uppdragen längs vägen. Vi går en runda på ca 1,5 km i skogen och lär oss om navigering, träd, skydd, eld mm.

Tid ca 2h.


Utematlagning


Att laga mat tillsammans är lika med gemenskap, gör man det utomhus så blir det dessutom en naturupplevelse. Tillsammans med vildmarkskocken får ni lära er att laga gourmet mat över eld och stormkök.  En unik och minnesvärd upplevelse! Välj om ni vill vara i Sjölägret, där ni kan komplettera med bastu, eller i Skogslägret med närmare till kommunikationer.


Krisvis


Lär er grunderna i stormköksmatlagning och varför man behöver ett stormkök hemma i krisberedskap. Vi börjar med en kort vandring med ingredienserna packade i ryggsäckar yill en naturskön plats. Tillsammans lagar vi trerätters meny och njuter av vår goda mat.


Kontakta oss för offert på Teambuilding i Stockholm

Telefon: 08 – 717 76 00 eller


Skicka bokningsförfrågan