Vildmark och konferens i Stockholm

Naturnära konferens

Med Erstaviksskogen som inramning erbjuder vi konferens- och workspacekoncept med vildmarkstema. Timmerkåtan är en underbar, handsnickrad timmerstuga som rymmer upp till 30-35 personer. Den ligger vid entrén till Äventyrsbanan och utformningen för tankarna till en mysig fjällstuga, med en värmande eldstad i mitten. Vill ni ha ett enklare och ännu mer naturnära koncept så kan ni välja mellan Skogslägret eller Sjölägret, två underbara platser där ni kan arbeta eller umgås utomhus. Skogslägret ligger ett stenkast från våra höghöjdsbanor, endast några hundratal meter från parkering och kommunikationer. Sjölägret vid Sandasjön ligger en kilometer ut i skogen och här njuter ni verkligen av stillheten och kan bland annat koppla av i vår vedeldade bastu. En upplevelse!

Mat (lunch och middag)

Vi samarbetar med Linda Klasson från Glöd Vildmarkskök och all mat lagas över öppen eld. Hållbarhet är vårt ledord och vi jobbar i huvudsak med närodlade och ekologiska varor. Vi erbjuder flera olika menyer för små och stora grupper, upp till 100 personer. Ni kan äta i Skogslägret nära våra aktiviteter, eller i det magiska Sjölägret vid Sandasjön. Oavsett vilket alternativ ni väljer kan vi utlova en unik matupplevelse! Vi har fullständiga rättigheter. Under perioden 1 maj till 31 oktober finns också möjlighet att boka Linda för gemensam matlagning, där ni får lära er mer om utematlagning och laga en riktigt gourmetmiddag tillsammans. En aktivitet som blivit en riktig succé.

Vildmarksguidning

Se naturen med nya ögon! Vår vildmarksguide tar med er på en vacker tur genom Erstaviken. Ni får hitta er väg genom skogen med karta och kompass och vi testar även att göra vår egna kompass samt lär oss ta ut väderstreck med hjälp av naturen. Längs vägen pratar vi om grunderna i överlevnad, lär oss att tända en eld med eldstål och passar på att göra te och kaffe. Grundkonceptet utgår från en enkel nivå med målet att det ska vara kul och njutbart, men det går att anpassa efter önskemål.

vildmarksuppdrag

Vedeldad bastu

Stans mysigaste bastu ligger intill Sjölägret. Här kan ni koppla av, njuta av stillheten, bada i sjön och ordna med egen grillning om så önskas. Perfekt avkoppling från jobbet! Bastun, som är vedeldad, rymmer 15-20 personer. Dusch saknas, men hett vatten kan tappas upp från bastun, om man inte vill hoppa i sjön. Bastun går att boka hela året, under högsäsong i anslutning till andra aktiviteter.


Övernattning i Sjölägret

Sjölägret är en unik upplevelse 1 km ifrån våra aktiviteter och endast 14 km från Stockholms city, men ändå långt från storstadens stress. Middag och övernattning sker i vår stora tentipi tältkåta som rymmer 40 sittande gäster eller 25 sovplatser. I tältkåtan bäddar ni ner er i sovsäckar och somnar till skogens ljud. Sovsäckar, sovlakan och vadderade madrasser finns. Frukost serveras under bar himmel. Sjölägret passar er som vill ha en annorlunda och naturnära upplevelse!


Kontakta oss för offert

Telefon: 08 – 717 76 00 eller

Skicka bokningsförfrågan