Vildmark och konferens i Stockholm

Med Erstaviksskogen som inramning erbjuder vi konferenskoncept med vildmarkstema, allt från en timmes ”walk and talk”-möten med fika, till heldagsarrangemang med konferens, gemensam matlagning, vildmarksaktiviteter och övernattning. Gemensamt för alla aktiviteterna är att ni får en kreativ och givande dag tillsammans och går härifrån med nya kunskaper.

Naturnära konferens

Hjärtat i konferensdelen är vår handsnickrade timmerkåta med braskamin i mitten. Här får man en genuin känsla, likt en mysig fjällstuga. Timmerkåtan rymmer ca 30 personer och här finns basutbud för konferens; whiteboard, wi-fi och projektor. Alldeles i närheten ligger Skogslägret, med plats för upp till 60 personer, där ni kan hålla enklare möten. Eller testa vårt ”walk and talk”-koncept där ert möte sker längs någon av Erstaviksskogens vandringsstigar.


Mat (lunch och middag)

Hos oss serveras maten utomhus, över öppen eld eller som buffé. Ni kan äta i skogen i anslutning till aktiviteter, i Timmerkåtan nära kommunikationer eller i lappkåtan i Vildmarkslägret. Mindre grupper kan boka en egen vildmarkskock som lagar maten på plats, med råvaror hämtade från skogen. En upplevelse för alla sinnen och smaklökar. Ni kan också välja gemensam matlagning, där ni med kockens hjälp lagar en underbar vildmarksmiddag. Vi har fullständiga rättigheter.


VILDMARKSUPPDRAGET

Se naturen med nya ögon! Vår vildmarksguide tar med er på en vacker tur genom Erstaviken. Ni får hitta er väg genom skogen med karta och kompass och vi testar även att göra vår egna kompass samt lär oss ta ut väderstreck med hjälp av naturen. Längs vägen pratar vi om grunderna i överlevnad, lär oss att tända en eld med eldstål och passar på att göra te och kaffe. Grundkonceptet utgår från en enkel nivå med målet att det ska vara kul och njutbart, men det går att anpassa efter önskemål.

vildmarksuppdrag

Övernattning i Sjölägret

Sjölägret är en unik upplevelse endast 14 km från Stockholms city, men ändå långt från storstadens stress. Middag och övernattning sker i vår stora lappkåta som rymmer 40 sittande gäster eller 25 sovplatser. I lappkåtan bäddar ni ner er i sovsäckar och somnar till skogens ljud. Sovsäckar, lakan och vadderade madrasser finns. Frukost serveras under bar himmel. Sjölägret passar er som vill ha en annorlunda och naturnära upplevelse!


Vedeldad bastu

Stans mysigaste bastu ligger intill Sjölägret. Här kan ni koppla av, bada i sjön och ordna med egen grillning om så önskas. Perfekt avkoppling från jobbet!
Bastun, som är vedeldad, rymmer 15-20 personer. Dusch saknas, men hett vatten kan tappas upp från bastun, om man inte vill hoppa i sjön.


Kontakta oss för offert

Telefon: 08 – 717 76 00 eller

Skicka bokningsförfrågan