Vedeldad bastu i Stockholm

Underbaraste läget vid Sandasjön, ca 15 minuters fin vandring från Äventyrsbanan. Bastun rymmer upp till cirka 15 personer och det finns två separata omklädningsrum. Vill ni picknicka eller grilla finns ett stort bord och rejäl eldstad. Njut av värmen och doppa er i sjön, vintertid finns en vak. Den som inte vill bada kan skopa sig med varmt vatten från kaminen, dusch saknas här i skogen. En perfekt avkoppling för stressade storstadsbor!

Hyra enbart bastu

Under högsäsong är bastun i första hand reserverad för grupper som bokat någon av våra aktiviteter, men det är möjligt att hyra bastun utan aktivitet under vinterhalvåret (fram till 1 maj). Det finns tre tider per dag och priset är 2 500 kr för 3 timmar, varav ca en timme är beräknad för eldning och uppvärmning. Ved ingår, eldning och städning sköter ni själva. Klicka på boka-knappen nedan så hittar du lediga dagar och kan boka in er direkt. Under högsäsong kan det finnas möjlighet att hyra med kort varsel, skicka i så fall en bokningsförfrågan. Innan besöket är det viktigt att du läser igenom våra regler och rutiner för bastuhyra.Pris bastu

Bastun kostar 2 000 kr i anslutning till annan bokad gruppaktivitet.
Vintertid går det att hyra bastun utan aktivitet 2 500 kr.Företagsevent? Maila oss för offert.

Vildmarksbastu med middag eller frukost

En kulinarisk naturupplevelse med vildmarkskänsla! Vår samarbetspartner Glöd vildmarkskök anordnar bastuevent på utvalda datum där du kan njuta av bastu och middag eller frukost. En underbar stund i naturens tecken! Biljetter köper du via billetto.se genom att klicka på någon av knapparna nedan.