Företagsevent i Stockholm

Boka Äventyrsbanan till ert företagsevent i Stockholm, för en spännande, aktiv och rolig personaldag med massor av frisk luft. Uppe i träden släpper vi på prestigen, vilket öppnar upp för samtal, skratt och skräck. Vill man inte upp i träden så har vi flera spännande teambuilding-program. Vi erbjuder också naturnära konferenser och vildmarksaktiviteter med övernattning. Allt i stans vackraste skogsområde, endast 15 minuter från Slussen.


företagsevent i stockholm

Sveriges största utbud av höghöjdsbanor för företagsaktiviteter i Stockholm. Genom att utmana er tillsammans kommer ni nära varandra. Räkna med skratt, skrik och lagom mycket skräck!


Höghöjdsbanor


Spännande, naturnära och roliga teambuilding-program. Lär känna varandra på ett prestigelöst sätt med genomtänkta övningar som både väcker insikter, skratt och motivation.


Teambuilding


Söker ni en naturskön miljö utan lång resväg? Här i Erstaviks unika skog, endast en kvarts bilresa från Stockholms city, får ni en annorlunda back to basic-konferens – naturnära och mysigt!


Vildmark & konferens

Vi skräddarsyr ert företagsevent i Stockholm!

Kontakta oss för offert och förslag på aktiviteter.


Vad våra företagskunder sagt om oss


Alla var så nöjda med aktiviteten, många sa att det var det roligaste de gjort!

Jag var mycket imponerad av allt vad ni gör! Väldig professionellt. Instruktörer var tydliga och stöttande. Tack för ett härligt och spännande äventyr!

Jag är jätte tacksam att vi hade möjlighet att komma på studiebesök igen. I ett litet snack med mina kursister efteråt så märkte jag att de uppskattade era banor och sättet ni jobbar på mycket.

Jättetrevlig personal och väldigt kul aktivitet. Lägerplatsen där vi var efteråt var helt underbar! Jag hoppas att vi kommer komma till er igen!

Vi gjorde detta som en företagsaktivitet för att knyta ihop gruppen och fira in sommaren.
Markbanan passade alla, oavsett fysisk form vilket var toppen.
Sen vildmarkslägret, maten, läget, kvällen – allt var MAGISKT verkligen! Vi hade dessutom sån tur med vädret så detta blev ett oförglömligt minne! Tack!

Tack för ett väl genomfört event. Kul att det finns aktiviteter som man kan komma tilbaks och göra vid ett annat tillfälle med. Vårt motto efter helgen har blivit:
We are an old family
We are a new family
We are the same family stronger than before!
Tack för allt.

Annorlunda, rolig och utmanande upplevelse. Väldigt bra instruktörer. Verkade mycket kompetenta och lugna. Ingav stort förtroende.

Det var super alltihop. Teamet var så nöjd. Maten var toppen!

Länken passade vår grupp mycket bra. Även om det var ett par som inte gillade höjder var de mycket nöjda med aktiviteten i stort. Vi fick sedan en fantastisk upplevelse tillsammans med kocken med mycket god mat och härligt engagemang. Det blev en minnesvärd dag och kväll! Rekommenderas varmt!

Det märks att Äventyrsbanan vet vad de håller på med. Det märktes att alla moment är genomtänkta. Deras retorik och reflektion kopplade perfekt till det utvecklingsarbete vi gör på ProCori i samband med att vi växer.

En helt fantastisk bastu som ligger i en helt otrolig miljö. Kommer komma tillbaka.

Vi är mycket nöjda med upplevelsen på Äventyrsbanan, och alla i företaget hade otroligt roligt. Det var perfekt att kombinera Länken med Markbanan. Först fick man utmana sig själv (mycket läskigare än vi trodde att det skulle vara), och sen Markbanan som var en perfekt teambuilding-aktivitet. Stort tack för en perfekt kick-off dag!!