Företagsevent i Stockholm

Boka Äventyrsbanan till ert företagsevent i Stockholm, för en spännande, aktiv och rolig personaldag med massor av frisk luft. Uppe i träden släpper vi på prestigen, vilket öppnar upp för samtal, skratt och skräck. Vill man inte upp i träden så har vi flera spännande teambuilding-program. Vi erbjuder också naturnära konferenser och vildmarksaktiviteter med övernattning. Allt i stans vackraste skogsområde, endast 15 minuter från Slussen.


företagsevent i stockholm

Sveriges största utbud av höghöjdsbanor för företagsaktiviteter i Stockholm. Genom att utmana er tillsammans kommer ni nära varandra. Räkna med skratt, skrik och lagom mycket skräck!


Höghöjdsbanor


Spännande, naturnära och roliga teambuilding-program. Lär känna varandra på ett prestigelöst sätt med genomtänkta övningar som både väcker insikter, skratt och motivation.


Teambuilding


Söker ni en naturskön miljö utan lång resväg? Här i Erstaviks unika skog, endast en kvarts bilresa från Stockholms city, får ni en annorlunda back to basic-konferens – naturnära och mysigt!


Vildmark & konferens

Vi skräddarsyr ert företagsevent i Stockholm!

Kontakta oss för offert och förslag på aktiviteter.


Vad våra företagskunder sagt om oss


Vi är mycket nöjda med upplevelsen på Äventyrsbanan, och alla i företaget hade otroligt roligt. Det var perfekt att kombinera Länken med Markbanan. Först fick man utmana sig själv (mycket läskigare än vi trodde att det skulle vara), och sen Markbanan som var en perfekt teambuilding-aktivitet. Stort tack för en perfekt kick-off dag!!
Vi är väldigt nöjda med hela upplevelsen. Proffisionellt och trevligt bemötande på utsatt tid och väldigt bra stöttnig under tiden! Tack!

Vi är nöjda med vårt besök hos er och ni var proffsiga! 🙂

Vi hade det fantastiskt roligt och utmanande dag hos er!
Nya och gamla medarbetare ”mötte” varandra med utmaningarna!
Så proffsiga instruktörer som coachade oss genom banorna!

Detta blir ett samtalsämne med många modiga upplevelser och möten i samtalen
hela året tror jag.

Markbanan var helt fantastisk för gruppdynamiken. I efterhand hade vi nog satsat mer på denna än högbanan, trots att höghöjdssbanan var mäktig i sig. Maten var helt fantastisk! Långt över allas förväntan. Många pratade om maten efteråt. (bullen var dock väldigt torr) Serveringspersonalen var jätte trevlig!! Helt underbara! Suverränt att ni var så flexibla med sista minuten tillägg. Uppfattar er som väldigt tillmötesgående. Det enda vi har att notera är att konferens lokalen var väldigt liten för vår grupp, det var tur att vädret tillåte att vi kunde vara utomhus största delen!

Vår guide Manne var fantastisk på så många sätt, bara det att han lärde sig namnen på oss och pushade oss genom våra aktiviteter med tålamod och ett stort leende på läpparna.
Allt var toppen, läget var underbart, aktiviteterna var utmanande, mat och frukosten var fantastisk. Vi kan inte begära mer.

Vistelsen hos er har fört vår grupp samman och det var målet med hela dagen.

Så tack till er som gjorde detta möjligt för oss 🙂

Vi hade så otroligt roligt och vill gärna komma tillbaka. Från det första mötet till slutet på det roliga, var helt fantastiskt.

Wow vilken upplevelse, och jösses vilken träningsvärk vi fick!
Trots tårar, skrik blandad med förtjusning och skräck är vi såå nöjda med upplevelsen.
Jag har fyllt i formuläret och vidarebefordrar det till mina kollegor också.

Må så gott och igen..tusen tack för en fantastisk upplevelse och superbra bemötande, stöttning och feedback!
TACK!

Hej.
Jag tror jag kan tala för hela gruppen när jag säger att vi var mycket nöjda. Själv visste jag inte riktigt exakt vad som väntade, men blev mycket positivt överraskad av upplevelsen. Vilken grej!!
Jag har redan rekomenderat era aktiviteter till vänner och kollegor.
Vi ses defenitivt igen!
Tusen tack!!

Allt var kanon! Vi återkommer med en ny bokning för annan grupp i augusti.

Generellt tyckte jag att hela dagen var väldigt lyckad, markbanan var mkt roligare och mer givande än jag trodde innan.

Vi är alla mycket nöjda med vår eftermiddag/kväll hos er. Trevliga instruktörer, fin miljö och god mat.