Företagsevent i Stockholm

Boka Äventyrsbanan till ert företagsevent eller kickoff i Stockholm, för en spännande, aktiv och rolig personaldag med massor av frisk luft. Uppe i träden släpper vi på prestigen, vilket öppnar upp för samtal, skratt och skräck. Vill man inte upp i träden så har vi flera spännande teambuilding-program. Vi erbjuder också naturnära konferenser och vildmarksaktiviteter med övernattning. Allt i stans vackraste skogsområde, endast 15 minuter från Slussen.


företagsevent i stockholm

Sveriges största utbud av höghöjdsbanor för företagsaktiviteter i Stockholm. Genom att utmana er tillsammans kommer ni nära varandra. Räkna med skratt, skrik och lagom mycket skräck!


Höghöjdsbanor


Spännande, naturnära och roliga teambuilding-program. Lär känna varandra på ett prestigelöst sätt med genomtänkta övningar som både väcker insikter, skratt och motivation.


Teambuilding


Söker ni en naturskön miljö utan lång resväg? Här i Erstaviks unika skog, endast en kvarts bilresa från Stockholms city, får ni en annorlunda back to basic-konferens – naturnära och mysigt!


Vildmark & konferens

Vi skräddarsyr ert program!

Kontakta oss för offert och förslag på aktiviteteter.


Vad våra företagskunder sagt om oss


Läget är supermysigt och bastun lätthanterad och fräsch. Personalen vid Äventyrsbanan var mycket trevliga och de svarade snabbt på mail och i telefon. Tack Äventyrsbanan!

Vi är super nöjda med vår vistelse hos er. Kan inte komma på någonting som vi inte var nöjda med.

Stort tack för allt – vi är så nöjda med hela upplägget och kommer gärna tillbaka någon gång! Ni är proffs!

Vi var supernöjda, maten var så omsorgsfullt iordninggjord så vi var jätteglada,
Stort tack till er.

Härligt med väl uttänkta banor och inbakad äventyrspedagogik. Vi var där på studiebesök och blev bra bemötta och fick en mycket inspirerande föreläsning om företaget, äventyrspedagogik samt testa på banor och övningar. Härligt när ni verkar satsa mera på äventyrspedagogiken och inte bara tänka på att få in pengar!

Markbanan var över förväntan!!

Perfekt aktivitet för en teambuildingdag med personalen. Några av dem ville inte upp på länken men tyckte det var kul att titta på. Vi som var upp i träden är supernöjda med vad vi klarade av. Flera av oss vill besöka äventyrsbanan igen.

Allt var underbart. Kocken ute i det fria var en grym upplevelese och miljön var outständing.

Vi hade en helt fantastisk dag ute hos er! Både jag och mina kollegor var supernöjda med allt och konstaterade bara att nästa år kör vi en svårare höghöjdsbana! Vi har inget att klaga på, till och med vädret var på vår sida! Tack för en fantastisk dag!

Jätteroligt, plus i kanten därför att jag upplevde att det passar alla oavsett förkunskaper etc.

Vår ledare Anita hade mycket bra kommentarer efter varje moment vi gjorde. Det var proffsigt!
Killen som tog hand om lunchen var mycket trevlig och lunchen god! Vi var supernöjda!

En mycket positiv eftermiddag med härlig spänning och många skratt! Alla i personalen var supernöjda med aktiviteten!