Företagsevent och kickoff i Stockholm

Behöver ni träffas? Vi skräddarsyr er kickoff eller företagsevent i Stockholm, för en lärorik, aktiv och rolig personaldag med massor av frisk luft. Vi ordnar allt från korta 1-2-timmarsaktiviteter till heldagsprogram med konferens, mat och övernattning. Alla våra aktiviteter bedrivs utomhus och det går utmärkt att hålla avstånd mellan deltagarna. Vårt koncept utgår från äventyrspedagogik där inslag av utmaning och problemlösning kombineras med reflektion, för att förstå individens och gruppens beteende. Vi finns i stans vackraste skogsområde i Nacka, endast 15 minuter från Slussen.


Kontakta oss för offert:

e-post: bokning@aventyrsbanan.se
telefon: 08-717 76 00
eller


Skicka bokningsförfrågan

företagsevent i stockholm

Sveriges största utbud av höghöjdsbanor för företagsaktiviteter i Stockholm. Kom närmare varandra genom skratt och pirr i magen!


Höghöjdsbanor


Stärk gruppen på ett prestigelöst sätt med genomtänkta teambuilding-övningar som både väcker insikter, skratt och motivation.


Teambuilding


Här i Erstaviks unika skog, endast en kvarts bilresa från Stockholm City, får ni en annorlunda back to basic-konferens mitt i naturen!


Vildmark & konferens

Vi skräddarsyr ert företagsevent i Stockholm!

Kontakta oss för offert och förslag på aktiviteter.


Vad våra företagskunder sagt om oss


Vi hade en supertrevlig eftermiddag hos er, perfekt dos av adrenalin följd av en jättegod och mysig middag vid sjölägret när kvällsdimman la sig över Sandasjön!

Stort tack för den fina upplevelsen som ni ordnande för oss i onsdags! Hela personalen är mycket nöjda med aktiviteten och tycker att det genomgående var proffsig och trygg guidning.

Bra engagerad instruktör och bemötande. Bra flexibilitet när vi med kort varsel behövde ändra aktivitet.

Bra coach i Bella. Bra kvalitet på verksamheten proffsigt!
Vi hade teambuilding på marken. Jättebra och roligt på alla sätt och vis!
Allt var bra. Mycket nöjda!

Vår instruktör var duktig och bra! Vi hade jätteroligt! Det är vackert i skogen, trevligt område, rolig bana!

Redan rekommenderat er för alla!

Tack för en riktig kul upplevelse.  Väldigt bra, trevligt och professionellt bemötande.

Trots dåligt väder så fick vi en toppen dag hos er. Det var både roligt och utmanade. Lunchen som lagades i skogslägret var fantastiskt god. Keep up the good work!

Andra gången vi är här och vi älskar det!

Guiden Robbin var mycket pedagogisk och trygg. Han instruerade och peppade alla på ett mycket förtroendeingivande sätt uppe i höghöjdsbanan. Det var en jätterolig utmaning och upplevelse! Avslutningen med middag vid öppen eld var toppen. Mycket goda vildsvinspannbiffar och trevligt bemötande av kocken Linda! Vi är supernöjda! 🙂