Företagsevent och kickoff i Stockholm

Boka Äventyrsbanan till er kickoff eller företagsevent i Stockholm, för en lärorik, aktiv och rolig personaldag med massor av frisk luft. Vårt koncept utgår från äventyrspedagogik där inslag av utmaning och problemlösning kombineras med reflektion, för att förstå individens och gruppens beteende. Uppe på höghöjdsbanorna släpper vi på prestigen och kliver utanför komfortzonen, medan våra teambuilding-program utmanar och utvecklar gruppens förmåga att samarbeta. Vi finns i stans vackraste skogsområde, endast 15 minuter från Slussen.


Kontakta oss för offert:

e-post: bokning@aventyrsbanan.se
telefon: 08-717 76 00
eller


Skicka bokningsförfrågan

företagsevent i stockholm

Sveriges största utbud av höghöjdsbanor för företagsaktiviteter i Stockholm. Kom närmare varandra genom skratt och pirr i magen!


Höghöjdsbanor


Stärk gruppen på ett prestigelöst sätt med genomtänkta teambuilding-övningar som både väcker insikter, skratt och motivation.


Teambuilding


Här i Erstaviks unika skog, endast en kvarts bilresa från Stockholm City, får ni en annorlunda back to basic-konferens mitt i naturen!


Vildmark & konferens

Låt dig inspireras!

Vi skräddarsyr ert företagsevent, men kolla gärna in några av våra mest populära upplägg som andra grupper har genomfört.


Läs mer om våra företagsprogram


Vi skräddarsyr ert företagsevent i Stockholm!

Kontakta oss för offert och förslag på aktiviteter.


Vad våra företagskunder sagt om oss


Supertrevligt bemötande! Kommer gärna tillbaka.

Allt överträffade våra förväntningar. Att få lunchen serverad i skogen var magiskt, och sjöutsikten på middagen var super fin.

Långa länken var tuffare än vi hade förväntat oss. Tack för en härlig dag!

Hela gänget som medverkade på plats hos er förra veckan är supernöjda med vår vistelse hos er! Aktiviteterna höll precis rätt nivå för oss, där syftet var att lära känna varandra närmare och markbanan blev helt rätt utgångsläge för oss efter konferensdelen. Sen blev Zipline en utmaning för oss alla, där vissa var höjdrädda och vissa var oroliga för andra saker – MEN ALLA DELTOG OCH KLARADE DET! Vi pratar fortfarande om det och var stöttande gentemot alla i gruppen 😀 Kvällsaktiviteterna med bastu, middag och övernattning var helt outstanding! Maten höll världsklass hela dagen och alla uppskattade momentet att få vara ”nära” och interagera med er superproffsiga och trevliga kock. Vi är jättenöjda och rekommenderar er gärna! TACK!

Vi är supernöjda, vi vågade olika mycket, eller lite, av banan men är ändå glada att vi valde just den. Superbra instruktör!

Bra pedagogiska instruktörer. Kändes tryggt.
Instruktörerna var mycket proffsiga. Gick igenom säkerheten tydligt. Visade var det gick och avbryta, om vi valde det. Under vistelsen fanns en ledare där som vi kunde få råd av när behov fanns. Fortsätt arbeta så här proffsigt.
Bra organisation. Mycket utmanande aktivitet som kändes super att ha klarat av.

Super rolig aktivitet och väldigt ordnat och fint hos er , vi kommer tillbaka

Vi har varit där ett flertal ggr och det är lika trevligt varje gång , bra instruktörer , fantastisk personal när man ringer och bokar , vi återkommer med all säkerhet
Det var väldigt trevligt att få prova på att laga mat i vildmarksmiljö. Det var härligt väder, grymma kollegor. Fint ordnat alltihopa.

Super nöjd med er insats. Blev precis så bra som jag hoppats. Linda är förutom en mästerlig kock förstås också duktig på att möte mig som beställare och mina kunder. Att ha fokus på kundens kund är en riktigt bra egenskap.
Tack och på snart återseende. 🙂