Företagsevent och kickoff i Stockholm

Behöver ni träffas? Vi skräddarsyr er kickoff eller företagsevent i Stockholm, för en lärorik, aktiv och rolig personaldag med massor av frisk luft. Vi ordnar allt från korta 1-2-timmarsaktiviteter till heldagsprogram med konferens, mat och övernattning. Alla våra aktiviteter bedrivs utomhus och det går utmärkt att hålla avstånd mellan deltagarna. Vårt koncept utgår från äventyrspedagogik där inslag av utmaning och problemlösning kombineras med reflektion, för att förstå individens och gruppens beteende. Vi finns i stans vackraste skogsområde i Nacka, endast 15 minuter från Slussen.


Kontakta oss för offert:

e-post: bokning@aventyrsbanan.se
telefon: 08-717 76 00
eller


Skicka bokningsförfrågan

företagsevent i stockholm

Sveriges största utbud av höghöjdsbanor för företagsaktiviteter i Stockholm. Kom närmare varandra genom skratt och pirr i magen!


Höghöjdsbanor


Stärk gruppen på ett prestigelöst sätt med genomtänkta teambuilding-övningar som både väcker insikter, skratt och motivation.


Teambuilding


Här i Erstaviks unika skog, endast en kvarts bilresa från Stockholm City, får ni en annorlunda back to basic-konferens mitt i naturen!


Vildmark & konferens

Vi skräddarsyr ert företagsevent i Stockholm!

Kontakta oss för offert och förslag på aktiviteter.


Vad våra företagskunder sagt om oss


Det var toppen kul. Vi blev väldigt väl bemötta och trots mörkret fungerade allt väldigt bra. Också väldigt trevligt att vi under enkla former kunde stanna kvar en stund efteråt och grilla korv vid elden!! Stort tack!!

Alla var jättenöjda med aktiviteten. Otroligt vacker plats och Linda guidade oss igenom matlagningen på ett fantastiskt sätt. Inspirerande, roligt och välsmakande! Rekommenderar verkligen denna aktivitet som teambuilding för alla grupper.

10/10! Instruktören & kocken vi umgicks med under dagen var professionella och mycket kunniga. Gemensam matlagning vid sjölägret var över våra förväntningar. Mycket mysigt!

En väldigt rolig dag och jag uppskattar de förslag på förbättringspotential vår guide gav oss, istället för att bara heja på! Roligt, givande och utmanande!

Tack för en superhärlig upplevelse. Allt va toppen, aktiviteter, guider, kockar och mat!

Tack för en jättebra inspelning! 🙂

Vi hade en supertrevlig eftermiddag hos er, perfekt dos av adrenalin följd av en jättegod och mysig middag vid sjölägret när kvällsdimman la sig över Sandasjön!

Stort tack för den fina upplevelsen som ni ordnande för oss i onsdags! Hela personalen är mycket nöjda med aktiviteten och tycker att det genomgående var proffsig och trygg guidning.

Bra engagerad instruktör och bemötande. Bra flexibilitet när vi med kort varsel behövde ändra aktivitet.

Bra coach i Bella. Bra kvalitet på verksamheten proffsigt!
Vi hade teambuilding på marken. Jättebra och roligt på alla sätt och vis!
Allt var bra. Mycket nöjda!