Företagsevent och kickoff i Stockholm

Behöver ni träffas? Boka Äventyrsbanan till er kickoff eller företagsevent i Stockholm, för en lärorik, aktiv och rolig personaldag med massor av frisk luft. Alla våra aktiviteter bedrivs utomhus och det går utmärkt att hålla avstånd mellan deltagarna. Vårt koncept utgår från äventyrspedagogik där inslag av utmaning och problemlösning kombineras med reflektion, för att förstå individens och gruppens beteende. Vi skräddarsyr ert event, men kolla gärna in några av våra mest populära upplägg. Vi finns i stans vackraste skogsområde, endast 15 minuter från Slussen.


Kontakta oss för offert:

e-post: bokning@aventyrsbanan.se
telefon: 08-717 76 00
eller


Skicka bokningsförfrågan

företagsevent i stockholm

Sveriges största utbud av höghöjdsbanor för företagsaktiviteter i Stockholm. Kom närmare varandra genom skratt och pirr i magen!


Höghöjdsbanor


Stärk gruppen på ett prestigelöst sätt med genomtänkta teambuilding-övningar som både väcker insikter, skratt och motivation.


Teambuilding


Här i Erstaviks unika skog, endast en kvarts bilresa från Stockholm City, får ni en annorlunda back to basic-konferens mitt i naturen!


Vildmark & konferens

Låt dig inspireras!

Vi skräddarsyr ert företagsevent, men kolla gärna in några av våra mest populära upplägg som andra grupper har genomfört.


Läs mer om våra företagsprogram


Vi skräddarsyr ert företagsevent i Stockholm!

Kontakta oss för offert och förslag på aktiviteter.


Vad våra företagskunder sagt om oss


Redan rekommenderat er för alla!

Tack för en riktig kul upplevelse.  Väldigt bra, trevligt och professionellt bemötande.

Trots dåligt väder så fick vi en toppen dag hos er. Det var både roligt och utmanade. Lunchen som lagades i skogslägret var fantastiskt god. Keep up the good work!

Andra gången vi är här och vi älskar det!

Guiden Robbin var mycket pedagogisk och trygg. Han instruerade och peppade alla på ett mycket förtroendeingivande sätt uppe i höghöjdsbanan. Det var en jätterolig utmaning och upplevelse! Avslutningen med middag vid öppen eld var toppen. Mycket goda vildsvinspannbiffar och trevligt bemötande av kocken Linda! Vi är supernöjda! 🙂

Fantastiskt bra och instruktören var superbra!!!

Vår grupp på jobbet besökte er en regnig eftermiddag och hade superkul! Vi var förberedda på vädret så det gjorde ingenting, särskilt inte då det var så mysigt ordnat med varm lokal med brasan i mitten och en vindtät tipi där vi käkade världens godaste mat! Bra upplägg att köra höghöjdsbanan först så kunde vi mysa efteråt med dricka och snacks. Mycket nöjd och kan tänka mig att arrangera detta igen!

Så himla trevlig upplevelse över förväntan! Och vår instruktör var både rolig, trevlig och pushade oss att våga utföra banan.

Hej! Stort tack för en fantastisk kväll hos er! Mysigare julfest är svårt att föreställa sig med alla lyktor och brasor bland höga granar under en mörk decemberhimmel. Alla var otroligt nöjda. Spännande utmaning i ziplinan, rolig tipsrunda med överlevnadstema, och helt fantastisk mat lagad på plats över eld. Vilken stämning! Underbart! Stort tack och på återseende!

Tusen tack för en väldigt fin eftermiddag. Mycket mysigt! God Jul!

Nu är vi tillbaka i vår trygga verkstad. :o)

Vill bara tacka från botten av våra hjärtan för en fantastisk förmiddag!

God jul och tack för denna gången

Det blev så mkt bättre än förväntat, Linda tog med oss på en super härlig resa genom skogen. Hon blev ett med gruppen vilket gjorde upplevelsen så mycket bättre! Vi hade kunnat hänga dygn med henne.
Maten hon hade med sig passadr oss handen i handsken. Avståndet på promenaden likaså.
Upplägget blev super!
Stort tack! /Therés och gänget på La Vecchia Signora