Företagsevent och kickoff i Stockholm

Boka Äventyrsbanan till ert företagsevent i Stockholm, för en lärorik, aktiv och rolig personaldag med massor av frisk luft. Vårt koncept utgår från äventyrspedagogik där inslag av utmaning och problemlösning kombineras med reflektion, för att förstå individens och gruppens beteende. Uppe på höghöjdsbanorna släpper vi på prestigen, vilket öppnar upp för samtal, skratt och skräck. Våra teambuilding-program utmanar och utvecklar gruppens förmåga att samarbeta. Vi erbjuder också naturnära konferenser och vildmarksaktiviteter med övernattning. Allt i stans vackraste skogsområde, endast 15 minuter från Slussen.


företagsevent i stockholm

Sveriges största utbud av höghöjdsbanor för företagsaktiviteter i Stockholm. Genom att utmana er tillsammans kommer ni nära varandra. Räkna med skratt, skrik och lagom mycket skräck!


Höghöjdsbanor


Spännande, naturnära och roliga teambuilding-program. Lär känna varandra på ett prestigelöst sätt med genomtänkta övningar som både väcker insikter, skratt och motivation.


Teambuilding


Söker ni en naturskön miljö utan lång resväg? Här i Erstaviks unika skog, endast en kvarts bilresa från Stockholms city, får ni en annorlunda back to basic-konferens – naturnära och mysigt!


Vildmark & konferens

Låt dig inspireras!

Kolla in några av våra mest populära upplägg för företagsevent.


Läs mer om våra företagsprogram

Vi skräddarsyr ert företagsevent i Stockholm!

Kontakta oss för offert och förslag på aktiviteter.Vad våra företagskunder sagt om oss


Vi är otroligt nöjda! Jonas som var vår guide skötte sig exemplariskt och alla mina kollegor som var med har sagt att det var en väldigt rolig och lärorik dag. Vi kommer gärna tillbaka och rekommenderar er mer än gärna till andra!

Mycket bra service från första mailkontakten till hejdå på plats. Vi kommer tillbaka!
Vi tyckte allt var över förväntan. Vi fick ut mer än vad nog hade förväntat oss, både av konferens del (som var en bra kontrast mot våra vanliga, tråkiga konferensanläggningar) och utomhus aktiviteter (teambuilding och länken). Vi hade en väldigt bra instruktör genom hela dagen, mycket positivt!

Det var en toppendag! Jättebra i kåtan, bra samarbetsövning och ziplinan var superkul. Ni var också toppen! Alla nöjda.

Det var på alla sätt bra! Ingen press eller hets utan bara pepp.
Nu gjorde jag ändå inte hela Länken men kan absolut tänka mig att försöka igen en annan gång. Vår instruktör, som jag tyvärr inte minns vad hon hette, (den yngre tjejen) var lugn trygg och förklarade allt på ett bra sätt.

Fantastiskt trevlig upplevelse med proffsiga instruktörer som gjorde dagen till en riktig energiboost och härligt minne! Bästa kick-off jag varit på! Rekommenderas varmt.

En härlig eftermiddag med utmaningar och nya upplevelser. Mycket bra!

Ni var fantastiska på alla sätt och vis och vi på Münchenbryggeriet är väldigt väldigt nöjda med allting.

Hej och tack för en toppen fm hos Er. Vi är supernöjda. Var alldeles lagom läskigt 🙂 Och tack Jonas för din proffsiga tydlighet och ditt lugn och pedagogiska sätt. Vi är så nöjda med dagen.

Alla var så nöjda med aktiviteten, många sa att det var det roligaste de gjort!

Jag var mycket imponerad av allt vad ni gör! Väldig professionellt. Instruktörer var tydliga och stöttande. Tack för ett härligt och spännande äventyr!

Jag är jätte tacksam att vi hade möjlighet att komma på studiebesök igen. I ett litet snack med mina kursister efteråt så märkte jag att de uppskattade era banor och sättet ni jobbar på mycket.