Företagsevent och kickoff i Stockholm

Vi har mer än 20 års erfarenhet av företagsevent med naturen i fokus. Vi ordnar allt från korta 1-2-timmarsaktiviteter till heldagsprogram med konferens och mat. Allra bäst blir det när ni kombinerar olika aktiviteter, till exempel höghöjdsbanor, teambuilding och middag, för ett varierat, lärorikt och roligt program! Vi finns i Erstaviksskogen, endast 15 minuter från Slussen, och alla våra aktiviteter bedrivs utomhus.


Kontakta oss för offert:

e-post: bokning@aventyrsbanan.se
telefon: 08-717 76 00 ellerFör er som vill upp i träden


Kom närmare varandra genom skratt och pirr i magen! Vi har ett förstklassigt utbud av höghöjdsbanor för företagsaktiviteter i Stockholm. Vi kan ta emot fler än 100 gäster samtidigt. Våra erfarna guider är alltid med och ger tips och coachar där det behövs.


LÄS MER OM VÅRA HÖGHÖJDSBANOR

För er som vill samarbeta på marken


Stärk gruppen på ett prestigelöst sätt med genomtänkta teambuilding-övningar. De här programmen hålls på marken, vilket gör att det passar alla! Ni kommer att lära känna varandra och er själva, och det viktigaste – ha roligt tillsammans!


LÄS MER OM TEAMBUILDING

För er som vill göra både och


Att kombinera höghöjdsbanor med teambuilding på marken är ett säkert recept för ett lyckat företagsevent. Här får deltagarna utmana sig både som individ och grupp och det blir garanterat mycket att prata om efteråt! Ett kombiprogram tar vanligtvis 3-4 timmar, med fika i skogen inräknad. En höjdare!


SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN


För er som söker en annorlunda konferens


Kreativiteten ökar i naturen och hos oss är ni mitt i den! Vi har konferensmöjligheter för grupper på uppemot 45 personer. Välj mellan vår timrade stuga med en värmande eldstad i mitten, alternativt i någon av våra lägerplatser Skogslägret eller Sjölägret.


LÄS MER UNDER KONFERENS & MATFör er som vill äta gott


Mat smakar som bäst när den äts i skogen! Välj mellan allt från en enklare lunch, till en underbar trerättersmiddag, allt lagat över öppen eld! Vill ni göra något extra så lagar ni en gourmet-middag tillsammans med kocken, där ni får lära er massor om utematlagning.


LÄS MER UNDER KONFERENS & MATFör er som vill se mer av skogen


Den vackra Erstaviksskogen är underbar att uppleva, när som helst på året. I vårt program Uppdrag vildmark får ni lösa olika uppgifter med uteliv och vildmark som tema, samtidigt som ni får en härligt uppfriskande naturupplevelse. Ett roligt och lärorikt program!


SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

Kontakta oss för offert:


e-post: bokning@aventyrsbanan.se
telefon: 08-717 76 00
eller


Skicka bokningsförfrågan


Vad våra företagskunder sagt om oss


Vi hade det fantastiskt bra hos er! Vi kände oss väldigt omhändertagna under teambuildingen, höghöjdsbanan och middagen. Vi har fått väldigt bra respons från våra anställda, de tyckte det var över förväntan. Vi hade framförallt väldigt roligt. Perfekt aktivitet för en kickoff!

Vi hade superkul!! Är så nöjda med hela dagen, banan var jätterolig och instruktören var grym! Vi älskade team-buildingen efter höghöjdsbanan med, och maten var så god!

Så supertack för en kanondag

Vill bara tacka för den vackraste platsen och estetiska bastun på jorden, nu har ni smyckat den med fin belysning oxå.

Vi hade en toppen kväll, de kommer bli många nya gäster, de va såååå begaystrade

 

”Markbanan blev en väldigt positiv överraskning. Jag hade inte räknat med att det skulle bli så roligt och så krävande. Era bilder på hemsidan kan inte förklara vilken kul upplevelse det blir att försöka klara den utmaningen tillsammans.” /Spotify

Hej!
Ville bara tacka för en helt fantastisk eftermiddag/kväll igår. Vi var så otroligt nöjda med allt. Linus var superbra och maten helt otroligt god. Och ert ställe är magiskt. Vi kommer garanterat tillbaka och kommer sprida ordet om denna magiska plats.

Alla var helt lyckliga och glada över dagen, den var så otroligt rolig och givande. Stort tack till er och Linda för fantastiskt ordnat.

Tusen tack för i lördags.
Vi var ett trött men glatt gäng som fick hoppa på bussen mot stan efter en väldigt lyckad dag i skogen.
Maten från Linda överträffade alla våra förväntningar och hon och hennes team tog verkligen hand om oss.
Tack även till Jonas som stod redo när vi kom tillbaka törstiga efter eftermiddagens utmaningar.
Skogslägret var en utmärkt samlingsplats att utgå från.

Tack för en mycket lyckad teambuilding-aktivitet!

Jag fick mycket positivt feedback från deltagarna. Och vi hade så mycket tur med vädret…

Markbanan blev en väldigt positiv överraskning. Jag hade inte räknat med att det skulle bli så roligt och så krävande.

Det funkade grymt bra och var jättegott! En stor upplevelse för många att laga mat över öppen eld.

Främst vill jag tacka för en FANTASTISK dag i Sjölägret i onsdags. Vi blev färre än tänkt, men alla stornjöt. Och tog sig runt sjön för reflektionspromenader – vilket vildmarksläge ni har så nära stan! En upplevelse för livet med middagen som vi åt sittandes på klipporna och runt elden, och bastubadet efter för oss som stannade och sov över, en onsdagskväll…

Det var toppen kul. Vi blev väldigt väl bemötta och trots mörkret fungerade allt väldigt bra. Också väldigt trevligt att vi under enkla former kunde stanna kvar en stund efteråt och grilla korv vid elden!! Stort tack!!

Alla var jättenöjda med aktiviteten. Otroligt vacker plats och Linda guidade oss igenom matlagningen på ett fantastiskt sätt. Inspirerande, roligt och välsmakande! Rekommenderar verkligen denna aktivitet som teambuilding för alla grupper.

10/10! Instruktören & kocken vi umgicks med under dagen var professionella och mycket kunniga. Gemensam matlagning vid sjölägret var över våra förväntningar. Mycket mysigt!

En väldigt rolig dag och jag uppskattar de förslag på förbättringspotential vår guide gav oss, istället för att bara heja på! Roligt, givande och utmanande!

Tack för en superhärlig upplevelse. Allt va toppen, aktiviteter, guider, kockar och mat!

Tack för en jättebra inspelning! 🙂

Vi hade en supertrevlig eftermiddag hos er, perfekt dos av adrenalin följd av en jättegod och mysig middag vid sjölägret när kvällsdimman la sig över Sandasjön!

Stort tack för den fina upplevelsen som ni ordnande för oss i onsdags! Hela personalen är mycket nöjda med aktiviteten och tycker att det genomgående var proffsig och trygg guidning.

Bra engagerad instruktör och bemötande. Bra flexibilitet när vi med kort varsel behövde ändra aktivitet.

Bra coach i Bella. Bra kvalitet på verksamheten proffsigt!
Vi hade teambuilding på marken. Jättebra och roligt på alla sätt och vis!
Allt var bra. Mycket nöjda!

Vår instruktör var duktig och bra! Vi hade jätteroligt! Det är vackert i skogen, trevligt område, rolig bana!

Redan rekommenderat er för alla!

Tack för en riktig kul upplevelse.  Väldigt bra, trevligt och professionellt bemötande.

Trots dåligt väder så fick vi en toppen dag hos er. Det var både roligt och utmanade. Lunchen som lagades i skogslägret var fantastiskt god. Keep up the good work!

Andra gången vi är här och vi älskar det!

Guiden Robbin var mycket pedagogisk och trygg. Han instruerade och peppade alla på ett mycket förtroendeingivande sätt uppe i höghöjdsbanan. Det var en jätterolig utmaning och upplevelse! Avslutningen med middag vid öppen eld var toppen. Mycket goda vildsvinspannbiffar och trevligt bemötande av kocken Linda! Vi är supernöjda! 🙂

Fantastiskt bra och instruktören var superbra!!!

Vår grupp på jobbet besökte er en regnig eftermiddag och hade superkul! Vi var förberedda på vädret så det gjorde ingenting, särskilt inte då det var så mysigt ordnat med varm lokal med brasan i mitten och en vindtät tipi där vi käkade världens godaste mat! Bra upplägg att köra höghöjdsbanan först så kunde vi mysa efteråt med dricka och snacks. Mycket nöjd och kan tänka mig att arrangera detta igen!

Så himla trevlig upplevelse över förväntan! Och vår instruktör var både rolig, trevlig och pushade oss att våga utföra banan.

Hej! Stort tack för en fantastisk kväll hos er! Mysigare julfest är svårt att föreställa sig med alla lyktor och brasor bland höga granar under en mörk decemberhimmel. Alla var otroligt nöjda. Spännande utmaning i ziplinan, rolig tipsrunda med överlevnadstema, och helt fantastisk mat lagad på plats över eld. Vilken stämning! Underbart! Stort tack och på återseende!

Tusen tack för en väldigt fin eftermiddag. Mycket mysigt! God Jul!

Nu är vi tillbaka i vår trygga verkstad. :o)

Vill bara tacka från botten av våra hjärtan för en fantastisk förmiddag!

God jul och tack för denna gången

Det blev så mkt bättre än förväntat, Linda tog med oss på en super härlig resa genom skogen. Hon blev ett med gruppen vilket gjorde upplevelsen så mycket bättre! Vi hade kunnat hänga dygn med henne.
Maten hon hade med sig passadr oss handen i handsken. Avståndet på promenaden likaså.
Upplägget blev super!
Stort tack! /Therés och gänget på La Vecchia Signora

Vi var supernöjda. Alla var dessutom jätteglada över att få göra något utomhus 🙂 Maten var över alla förväntningar. Vi kommer tipsa alla på vårt företag

Fantastiska instruktörer, tack! Vi tyckte det var en väldigt rolig dag. Det enda som saknades var lite mer sol och värme, men det får vi klaga om till någon annan 🙂 I övrigt mycket bra arrangerat och corona-anpassat. Stort tack!

Magiskt att komma ut i skogen. Höghöjdbanorna var kul och vi valde den mest extrema och den mest lätta för att ha alternativ som passade alla.

Sjölägret med levande facklor, lägereld, en spegelblank sjö, tältkåta med långbord, lyktor och renfällar var fantastiskt. Till middag serverades vi en utsökt älgchili och god dryck. Kvällen avslutades med bastu bad och övernattning.

Allt var perfekt!

Allt var verkligen superbra! Över förväntan, inget att anmärka.

Vi hade en helt fantastisk dag ute hos er.
Ni hade styrt upp allt jättebra och hade kunniga och duktiga instruktörer på plats!

Bra instruktörer, god mat och supertrevligt event trots regn och lite kyla. Men det förgyllde ni bra med tända facklor och en mysig brasa det stora tältet.

Vi var jättenöjda med dagen! Väldigt roligt och alldeles lagom utmaning tyckte vi alla.

TUSEN tack för årets härligaste dag! Vi har fått fantastisk respons på dagen och är så otroligt glada för hur fint och bra ni styrde upp!

Jättebra helhetsintryck. Hela gruppen var supernöjda med aktiviteten! Jonas var bra instruktör!

Det var super bra, bra info inför besöket om hur en kunde komma dit och om hur du skötte allt på plats. Lätt att förstå allt och lätt att hitta dit. Vi tyckte det var skönt att vi fick vara där själva och lösa så mkt utan att personal behövde vara på plats, det blev så himla familjärt och avslappnat när det bara var vi i teamet på plats som fixade och bastade osv.

Har nog inga negativa synpunkter alls faktiskt, det var toppen och ni har valt en magisk plats för bastun, vi kände oss verkligen som nya människor när vi åkte därifrån, bara av upplevelsen att få ha varit där!

Vi kommer gärna tillbaka!

Tack för en fantastisk dag hos er!

Jätte duktig och trevlig instruktör. Vi är jätte nöjda och sugna på ett återbesök för att om möjligt klara alla banor.?

Vi hade en underbar kick-off med en trevlig och kompetent kock. Idel ros!

Vi är supernöjda med upplevelsen!! Vi skulle gärna göra om detta och kommer rekommendera fler att göra det.
Jättetrevligt bemötande!!

Väldigt rolig aktivitet, fantastisk kock och så fint med tältet, facklor, elden etc. Inga klagomål alls.

Mkt trevlig personal på plats och bra att ha att göra med vid bokning, ombokning osv

Härlig dag utomhus med mycket trevligt bemötande! Maten var mycket god.
Alla överens om att detta var en höjdarkonferensdag!

Supertrevligt bemötande! Kommer gärna tillbaka.

Allt överträffade våra förväntningar. Att få lunchen serverad i skogen var magiskt, och sjöutsikten på middagen var super fin.

Långa länken var tuffare än vi hade förväntat oss. Tack för en härlig dag!

Hela gänget som medverkade på plats hos er förra veckan är supernöjda med vår vistelse hos er! Aktiviteterna höll precis rätt nivå för oss, där syftet var att lära känna varandra närmare och markbanan blev helt rätt utgångsläge för oss efter konferensdelen. Sen blev Zipline en utmaning för oss alla, där vissa var höjdrädda och vissa var oroliga för andra saker – MEN ALLA DELTOG OCH KLARADE DET! Vi pratar fortfarande om det och var stöttande gentemot alla i gruppen 😀 Kvällsaktiviteterna med bastu, middag och övernattning var helt outstanding! Maten höll världsklass hela dagen och alla uppskattade momentet att få vara ”nära” och interagera med er superproffsiga och trevliga kock. Vi är jättenöjda och rekommenderar er gärna! TACK!

Vi är supernöjda, vi vågade olika mycket, eller lite, av banan men är ändå glada att vi valde just den. Superbra instruktör!

Bra pedagogiska instruktörer. Kändes tryggt.
Instruktörerna var mycket proffsiga. Gick igenom säkerheten tydligt. Visade var det gick och avbryta, om vi valde det. Under vistelsen fanns en ledare där som vi kunde få råd av när behov fanns. Fortsätt arbeta så här proffsigt.
Bra organisation. Mycket utmanande aktivitet som kändes super att ha klarat av.

Super rolig aktivitet och väldigt ordnat och fint hos er , vi kommer tillbaka

Vi har varit där ett flertal ggr och det är lika trevligt varje gång , bra instruktörer , fantastisk personal när man ringer och bokar , vi återkommer med all säkerhet
Det var väldigt trevligt att få prova på att laga mat i vildmarksmiljö. Det var härligt väder, grymma kollegor. Fint ordnat alltihopa.

Super nöjd med er insats. Blev precis så bra som jag hoppats. Linda är förutom en mästerlig kock förstås också duktig på att möte mig som beställare och mina kunder. Att ha fokus på kundens kund är en riktigt bra egenskap.
Tack och på snart återseende. 🙂

Vi hade en superbra dag hos er! Perfekt upplägg med blandning av konferens, vildmarksmat och höghöjdsbana. NI var flexibla och gav oss mkt frihet. Kommer rekommendera er till alla! Tack!

Vi är otroligt nöjda! Jonas som var vår guide skötte sig exemplariskt och alla mina kollegor som var med har sagt att det var en väldigt rolig och lärorik dag. Vi kommer gärna tillbaka och rekommenderar er mer än gärna till andra!

Mycket bra service från första mailkontakten till hejdå på plats. Vi kommer tillbaka!
Vi tyckte allt var över förväntan. Vi fick ut mer än vad nog hade förväntat oss, både av konferens del (som var en bra kontrast mot våra vanliga, tråkiga konferensanläggningar) och utomhus aktiviteter (teambuilding och länken). Vi hade en väldigt bra instruktör genom hela dagen, mycket positivt!

Det var en toppendag! Jättebra i kåtan, bra samarbetsövning och ziplinan var superkul. Ni var också toppen! Alla nöjda.

Det var på alla sätt bra! Ingen press eller hets utan bara pepp.
Nu gjorde jag ändå inte hela Länken men kan absolut tänka mig att försöka igen en annan gång. Vår instruktör, som jag tyvärr inte minns vad hon hette, (den yngre tjejen) var lugn trygg och förklarade allt på ett bra sätt.

Fantastiskt trevlig upplevelse med proffsiga instruktörer som gjorde dagen till en riktig energiboost och härligt minne! Bästa kick-off jag varit på! Rekommenderas varmt.

En härlig eftermiddag med utmaningar och nya upplevelser. Mycket bra!

Ni var fantastiska på alla sätt och vis och vi på Münchenbryggeriet är väldigt väldigt nöjda med allting.

Hej och tack för en toppen fm hos Er. Vi är supernöjda. Var alldeles lagom läskigt 🙂 Och tack Jonas för din proffsiga tydlighet och ditt lugn och pedagogiska sätt. Vi är så nöjda med dagen.

Alla var så nöjda med aktiviteten, många sa att det var det roligaste de gjort!

Jag var mycket imponerad av allt vad ni gör! Väldig professionellt. Instruktörer var tydliga och stöttande. Tack för ett härligt och spännande äventyr!

Jag är jätte tacksam att vi hade möjlighet att komma på studiebesök igen. I ett litet snack med mina kursister efteråt så märkte jag att de uppskattade era banor och sättet ni jobbar på mycket.

Jättetrevlig personal och väldigt kul aktivitet. Lägerplatsen där vi var efteråt var helt underbar! Jag hoppas att vi kommer komma till er igen!

Vi gjorde detta som en företagsaktivitet för att knyta ihop gruppen och fira in sommaren.
Markbanan passade alla, oavsett fysisk form vilket var toppen.
Sen vildmarkslägret, maten, läget, kvällen – allt var MAGISKT verkligen! Vi hade dessutom sån tur med vädret så detta blev ett oförglömligt minne! Tack!

Tack för ett väl genomfört event. Kul att det finns aktiviteter som man kan komma tilbaks och göra vid ett annat tillfälle med. Vårt motto efter helgen har blivit:
We are an old family
We are a new family
We are the same family stronger than before!
Tack för allt.

Annorlunda, rolig och utmanande upplevelse. Väldigt bra instruktörer. Verkade mycket kompetenta och lugna. Ingav stort förtroende.

Det var super alltihop. Teamet var så nöjd. Maten var toppen!

Länken passade vår grupp mycket bra. Även om det var ett par som inte gillade höjder var de mycket nöjda med aktiviteten i stort. Vi fick sedan en fantastisk upplevelse tillsammans med kocken med mycket god mat och härligt engagemang. Det blev en minnesvärd dag och kväll! Rekommenderas varmt!

Det märks att Äventyrsbanan vet vad de håller på med. Det märktes att alla moment är genomtänkta. Deras retorik och reflektion kopplade perfekt till det utvecklingsarbete vi gör på ProCori i samband med att vi växer.

En helt fantastisk bastu som ligger i en helt otrolig miljö. Kommer komma tillbaka.

Vi är mycket nöjda med upplevelsen på Äventyrsbanan, och alla i företaget hade otroligt roligt. Det var perfekt att kombinera Länken med Markbanan. Först fick man utmana sig själv (mycket läskigare än vi trodde att det skulle vara), och sen Markbanan som var en perfekt teambuilding-aktivitet. Stort tack för en perfekt kick-off dag!!
Vi är väldigt nöjda med hela upplevelsen. Proffisionellt och trevligt bemötande på utsatt tid och väldigt bra stöttnig under tiden! Tack!

Vi är nöjda med vårt besök hos er och ni var proffsiga! 🙂

Vi hade det fantastiskt roligt och utmanande dag hos er!
Nya och gamla medarbetare ”mötte” varandra med utmaningarna!
Så proffsiga instruktörer som coachade oss genom banorna!

Detta blir ett samtalsämne med många modiga upplevelser och möten i samtalen
hela året tror jag.

Markbanan var helt fantastisk för gruppdynamiken. I efterhand hade vi nog satsat mer på denna än högbanan, trots att höghöjdssbanan var mäktig i sig. Maten var helt fantastisk! Långt över allas förväntan. Många pratade om maten efteråt. (bullen var dock väldigt torr) Serveringspersonalen var jätte trevlig!! Helt underbara! Suverränt att ni var så flexibla med sista minuten tillägg. Uppfattar er som väldigt tillmötesgående. Det enda vi har att notera är att konferens lokalen var väldigt liten för vår grupp, det var tur att vädret tillåte att vi kunde vara utomhus största delen!

Vår guide Manne var fantastisk på så många sätt, bara det att han lärde sig namnen på oss och pushade oss genom våra aktiviteter med tålamod och ett stort leende på läpparna.
Allt var toppen, läget var underbart, aktiviteterna var utmanande, mat och frukosten var fantastisk. Vi kan inte begära mer.

Vistelsen hos er har fört vår grupp samman och det var målet med hela dagen.

Så tack till er som gjorde detta möjligt för oss 🙂

Vi hade så otroligt roligt och vill gärna komma tillbaka. Från det första mötet till slutet på det roliga, var helt fantastiskt.

Wow vilken upplevelse, och jösses vilken träningsvärk vi fick!
Trots tårar, skrik blandad med förtjusning och skräck är vi såå nöjda med upplevelsen.
Jag har fyllt i formuläret och vidarebefordrar det till mina kollegor också.

Må så gott och igen..tusen tack för en fantastisk upplevelse och superbra bemötande, stöttning och feedback!
TACK!

Hej.
Jag tror jag kan tala för hela gruppen när jag säger att vi var mycket nöjda. Själv visste jag inte riktigt exakt vad som väntade, men blev mycket positivt överraskad av upplevelsen. Vilken grej!!
Jag har redan rekomenderat era aktiviteter till vänner och kollegor.
Vi ses defenitivt igen!
Tusen tack!!

Allt var kanon! Vi återkommer med en ny bokning för annan grupp i augusti.

Generellt tyckte jag att hela dagen var väldigt lyckad, markbanan var mkt roligare och mer givande än jag trodde innan.

Vi är alla mycket nöjda med vår eftermiddag/kväll hos er. Trevliga instruktörer, fin miljö och god mat.

Läget är supermysigt och bastun lätthanterad och fräsch. Personalen vid Äventyrsbanan var mycket trevliga och de svarade snabbt på mail och i telefon. Tack Äventyrsbanan!

Vi är super nöjda med vår vistelse hos er. Kan inte komma på någonting som vi inte var nöjda med.

Stort tack för allt – vi är så nöjda med hela upplägget och kommer gärna tillbaka någon gång! Ni är proffs!

Vi var supernöjda, maten var så omsorgsfullt iordninggjord så vi var jätteglada,
Stort tack till er.

Härligt med väl uttänkta banor och inbakad äventyrspedagogik. Vi var där på studiebesök och blev bra bemötta och fick en mycket inspirerande föreläsning om företaget, äventyrspedagogik samt testa på banor och övningar. Härligt när ni verkar satsa mera på äventyrspedagogiken och inte bara tänka på att få in pengar!

Markbanan var över förväntan!!

Perfekt aktivitet för en teambuildingdag med personalen. Några av dem ville inte upp på länken men tyckte det var kul att titta på. Vi som var upp i träden är supernöjda med vad vi klarade av. Flera av oss vill besöka äventyrsbanan igen.

Allt var underbart. Kocken ute i det fria var en grym upplevelese och miljön var outständing.

Vi hade en helt fantastisk dag ute hos er! Både jag och mina kollegor var supernöjda med allt och konstaterade bara att nästa år kör vi en svårare höghöjdsbana! Vi har inget att klaga på, till och med vädret var på vår sida! Tack för en fantastisk dag!

Jätteroligt, plus i kanten därför att jag upplevde att det passar alla oavsett förkunskaper etc.

Vår ledare Anita hade mycket bra kommentarer efter varje moment vi gjorde. Det var proffsigt!
Killen som tog hand om lunchen var mycket trevlig och lunchen god! Vi var supernöjda!

En mycket positiv eftermiddag med härlig spänning och många skratt! Alla i personalen var supernöjda med aktiviteten!

Vi vill ge ett stort tack till Adrien som var mycket uppskattad av gänget. Han var inte bara proffsig utan hade hela tiden glimten i ögat vilket gjorde vår upplevelse hos er mycket positiv. Att han samtidigt lyckades peppa folk till att klara av banan gjorde det hela så mycket bättre!

Jätterolig upplevelse som jag varmt rekommenderar fler företag och privatpersoner att testa.

Vill bara tacka för igår. Teamet var mycket nöjda med alla delar av arrangemanget!!

Stort tack för en super trevlig em/kväll.
Tack till Olga som var en kalas duktig tjej att instruera och peppa, och Linda som fixade maten. Jätteroligt koncept med att äta det gröna som skogen har att erbjuda. Mycket uppskattat!

Allt var verkligen perfekt den här kvällen!

Varmaste tack för en superrolig dag på er fina bana! Otroligt välordnat från början till slut. Maddes självsäkra lugn tog oss runt och Linda lagade oss underbart god mat vid det mysiga lägret. Det här gör ni utomordentligt bra och vi är SÅ nöjda 🙂

Mycket fint och bra och för oss en annorlunda miljö för vår konferens. Samtliga var väldigt nöjda efter!

Professionellt, kompetent, trevligt, givande. Mycket bra! Och väldigt god mat!

En Fantastisk miljö och middag i vildmarkslägret.

Det var jag som gick den lägre banan  och jag vill bara säga att jag är så höjdrädd att jag får svindel på 3 meters höjd och det här var något av det mest fantastiska jag gjort! Martin som gick med mig hela vägen var ett otroligt bra stöd och det gjorde så mycket. Tack för en fantastiskt bra upplevelse, jag lärde mig mycket och det gav mig väldigt mycket. Nästa gång blir det den höga banan.

Vi hade tur med allt, väder, mod och duktiga instruktörer, till och med grillstunden efter klättringen var minnesvärd eftersom alla var euforiska efter att ha överlevt. En som deltog från banken har redan bokat in 10 man på en aktivitet och jag tror jag kan garantera att alla rekommenderar er vidare.
Tusen tack igen!

Vi trivdes enormt bra hos er och är väldigt tacksamma för att ni kunde vara så flexibla med både datum för bokningen och beträffande aktivitet. Stort tack för ett bra koncept!

Vi hade en underbar vistelse hos er, alla var supernöjda och taggade.
Er professionalitet gjorde att vi kände oss trygga trots hisnande höjder.
Tack för en härlig kväll!

 

Vi hade en mycket bra konferens och är mycket nöjda med lokal och service. Jag har redan rekommenderat er till flera kollegor.

 

Vi hade tur med allt, väder, mod och duktiga instruktörer, till och med grillstunden efter klättringen var minnesvärd eftersom alla var euforiska efter att ha överlevt. En som deltog från banken har redan bokat in 10 man på en aktivitet och jag tror jag kan garantera att alla rekommenderar er vidare.
Tusen tack igen!

Even though some of our colleagues found the second part (high rope course) quite demanding and challenging, everybody really enjoyed the activities, nature and being outdoors. Thank you for this opportunity.

En väldigt rolig, bra och spännande kick off fick vi genom Äventyrsbanan. Professionellt bemötande, utmanande övningar, god mat och härlig miljö gjorde det till en toppenkväll för oss.

Äventyrsbanan var en lyckad aktivitet för alla som var med på vår kick-off eftersom det fanns olika nivåer att välja på. Alla fick en utmaning som passade dem och alla var mycket nöjda efteråt! Att tillsammans med kollegor utmana sig själv bidrog till en ökad gemenskap tack vare gruppens stöttning och heja-rop till varandra.

Tack, det var jättelyckat och hela teamet var så glada. Jag har även pratat med flera på kontoret som tyckte att det lät som en riktigt bra idé, så det kommer flera!

Jättefin bastu och bra anordnat! alla var väldigt nöjda”. Toppbetyg på aktiviteten och maten!Vi skräddarsyr ert företagsevent i Stockholm!

Kontakta oss för offert och förslag på aktiviteter.