Läs mer

Julbord i skogen!


Njut av ett fantastiskt julbord serverat runt elden i vårt mysiga skogsläger! Kombinera med en aktivitet för en härlig helhetsupplevelse. Supermysigt och garanterat annorlunda!Företagsevent och kickoff i Stockholm

Boka Äventyrsbanan till er kickoff eller företagsevent i Stockholm, för en lärorik, aktiv och rolig personaldag med massor av frisk luft. Vårt koncept utgår från äventyrspedagogik där inslag av utmaning och problemlösning kombineras med reflektion, för att förstå individens och gruppens beteende. Uppe på höghöjdsbanorna släpper vi på prestigen och kliver utanför komfortzonen, medan våra teambuilding-program utmanar och utvecklar gruppens förmåga att samarbeta. Vi finns i stans vackraste skogsområde, endast 15 minuter från Slussen.


Kontakta oss för offert:

e-post: bokning@aventyrsbanan.se
telefon: 08-717 76 00
eller


Skicka bokningsförfrågan

företagsevent i stockholm

Sveriges största utbud av höghöjdsbanor för företagsaktiviteter i Stockholm. Kom närmare varandra genom skratt och pirr i magen!


Höghöjdsbanor


Stärk gruppen på ett prestigelöst sätt med genomtänkta teambuilding-övningar som både väcker insikter, skratt och motivation.


Teambuilding


Här i Erstaviks unika skog, endast en kvarts bilresa från Stockholm City, får ni en annorlunda back to basic-konferens mitt i naturen!


Vildmark & konferens

Låt dig inspireras!

Vi skräddarsyr ert företagsevent, men kolla gärna in några av våra mest populära upplägg som andra grupper har genomfört.


Läs mer om våra företagsprogram


Vi skräddarsyr ert företagsevent i Stockholm!

Kontakta oss för offert och förslag på aktiviteter.


Vad våra företagskunder sagt om oss


Magiskt att komma ut i skogen. Höghöjdbanorna var kul och vi valde den mest extrema och den mest lätta för att ha alternativ som passade alla.

Sjölägret med levande facklor, lägereld, en spegelblank sjö, tältkåta med långbord, lyktor och renfällar var fantastiskt. Till middag serverades vi en utsökt älgchili och god dryck. Kvällen avslutades med bastu bad och övernattning.

Allt var perfekt!

Allt var verkligen superbra! Över förväntan, inget att anmärka.

Vi hade en helt fantastisk dag ute hos er.
Ni hade styrt upp allt jättebra och hade kunniga och duktiga instruktörer på plats!

Bra instruktörer, god mat och supertrevligt event trots regn och lite kyla. Men det förgyllde ni bra med tända facklor och en mysig brasa det stora tältet.

Vi var jättenöjda med dagen! Väldigt roligt och alldeles lagom utmaning tyckte vi alla.

TUSEN tack för årets härligaste dag! Vi har fått fantastisk respons på dagen och är så otroligt glada för hur fint och bra ni styrde upp!

Jättebra helhetsintryck. Hela gruppen var supernöjda med aktiviteten! Jonas var bra instruktör!

Det var super bra, bra info inför besöket om hur en kunde komma dit och om hur du skötte allt på plats. Lätt att förstå allt och lätt att hitta dit. Vi tyckte det var skönt att vi fick vara där själva och lösa så mkt utan att personal behövde vara på plats, det blev så himla familjärt och avslappnat när det bara var vi i teamet på plats som fixade och bastade osv.

Har nog inga negativa synpunkter alls faktiskt, det var toppen och ni har valt en magisk plats för bastun, vi kände oss verkligen som nya människor när vi åkte därifrån, bara av upplevelsen att få ha varit där!

Vi kommer gärna tillbaka!

Tack för en fantastisk dag hos er!

Jätte duktig och trevlig instruktör. Vi är jätte nöjda och sugna på ett återbesök för att om möjligt klara alla banor.😊

Vi hade en underbar kick-off med en trevlig och kompetent kock. Idel ros!

Vi är supernöjda med upplevelsen!! Vi skulle gärna göra om detta och kommer rekommendera fler att göra det.
Jättetrevligt bemötande!!