Företagsevent och kickoff i Stockholm

Boka Äventyrsbanan till er kickoff eller företagsevent i Stockholm, för en lärorik, aktiv och rolig personaldag med massor av frisk luft. Vårt koncept utgår från äventyrspedagogik där inslag av utmaning och problemlösning kombineras med reflektion, för att förstå individens och gruppens beteende. Uppe på höghöjdsbanorna släpper vi på prestigen och kliver utanför komfortzonen, medan våra teambuilding-program utmanar och utvecklar gruppens förmåga att samarbeta. Vi finns i stans vackraste skogsområde, endast 15 minuter från Slussen.


Kontakta oss för offert:

e-post: bokning@aventyrsbanan.se
telefon: 08-717 76 00
eller


Skicka bokningsförfrågan

företagsevent i stockholm

Sveriges största utbud av höghöjdsbanor för företagsaktiviteter i Stockholm. Kom närmare varandra genom skratt och pirr i magen!


Höghöjdsbanor


Stärk gruppen på ett prestigelöst sätt med genomtänkta teambuilding-övningar som både väcker insikter, skratt och motivation.


Teambuilding


Här i Erstaviks unika skog, endast en kvarts bilresa från Stockholm City, får ni en annorlunda back to basic-konferens mitt i naturen!


Vildmark & konferens

Låt dig inspireras!

Vi skräddarsyr ert företagsevent, men kolla gärna in några av våra mest populära upplägg som andra grupper har genomfört.


Läs mer om våra företagsprogram


Vi skräddarsyr ert företagsevent i Stockholm!

Kontakta oss för offert och förslag på aktiviteter.


Vad våra företagskunder sagt om oss


Super rolig aktivitet och väldigt ordnat och fint hos er , vi kommer tillbaka

Vi har varit där ett flertal ggr och det är lika trevligt varje gång , bra instruktörer , fantastisk personal när man ringer och bokar , vi återkommer med all säkerhet
Det var väldigt trevligt att få prova på att laga mat i vildmarksmiljö. Det var härligt väder, grymma kollegor. Fint ordnat alltihopa.

Super nöjd med er insats. Blev precis så bra som jag hoppats. Linda är förutom en mästerlig kock förstås också duktig på att möte mig som beställare och mina kunder. Att ha fokus på kundens kund är en riktigt bra egenskap.
Tack och på snart återseende. 🙂

Vi hade en superbra dag hos er! Perfekt upplägg med blandning av konferens, vildmarksmat och höghöjdsbana. NI var flexibla och gav oss mkt frihet. Kommer rekommendera er till alla! Tack!

Vi är otroligt nöjda! Jonas som var vår guide skötte sig exemplariskt och alla mina kollegor som var med har sagt att det var en väldigt rolig och lärorik dag. Vi kommer gärna tillbaka och rekommenderar er mer än gärna till andra!

Mycket bra service från första mailkontakten till hejdå på plats. Vi kommer tillbaka!
Vi tyckte allt var över förväntan. Vi fick ut mer än vad nog hade förväntat oss, både av konferens del (som var en bra kontrast mot våra vanliga, tråkiga konferensanläggningar) och utomhus aktiviteter (teambuilding och länken). Vi hade en väldigt bra instruktör genom hela dagen, mycket positivt!

Det var en toppendag! Jättebra i kåtan, bra samarbetsövning och ziplinan var superkul. Ni var också toppen! Alla nöjda.

Det var på alla sätt bra! Ingen press eller hets utan bara pepp.
Nu gjorde jag ändå inte hela Länken men kan absolut tänka mig att försöka igen en annan gång. Vår instruktör, som jag tyvärr inte minns vad hon hette, (den yngre tjejen) var lugn trygg och förklarade allt på ett bra sätt.

Fantastiskt trevlig upplevelse med proffsiga instruktörer som gjorde dagen till en riktig energiboost och härligt minne! Bästa kick-off jag varit på! Rekommenderas varmt.

En härlig eftermiddag med utmaningar och nya upplevelser. Mycket bra!