Företagsevent och kickoff i Stockholm

Behöver ni träffas? Boka Äventyrsbanan till er kickoff eller företagsevent i Stockholm, för en lärorik, aktiv och rolig personaldag med massor av frisk luft. Alla våra aktiviteter bedrivs utomhus och det går utmärkt att hålla avstånd mellan deltagarna. Vårt koncept utgår från äventyrspedagogik där inslag av utmaning och problemlösning kombineras med reflektion, för att förstå individens och gruppens beteende. Vi skräddarsyr ert event, men kolla gärna in några av våra mest populära upplägg. Vi finns i stans vackraste skogsområde, endast 15 minuter från Slussen.


Kontakta oss för offert:

e-post: bokning@aventyrsbanan.se
telefon: 08-717 76 00
eller


Skicka bokningsförfrågan

företagsevent i stockholm

Sveriges största utbud av höghöjdsbanor för företagsaktiviteter i Stockholm. Kom närmare varandra genom skratt och pirr i magen!


Höghöjdsbanor


Stärk gruppen på ett prestigelöst sätt med genomtänkta teambuilding-övningar som både väcker insikter, skratt och motivation.


Teambuilding


Här i Erstaviks unika skog, endast en kvarts bilresa från Stockholm City, får ni en annorlunda back to basic-konferens mitt i naturen!


Vildmark & konferens

Låt dig inspireras!

Vi skräddarsyr ert företagsevent, men kolla gärna in några av våra mest populära upplägg som andra grupper har genomfört.


Läs mer om våra företagsprogram


Vi skräddarsyr ert företagsevent i Stockholm!

Kontakta oss för offert och förslag på aktiviteter.


Vad våra företagskunder sagt om oss


Hej! Stort tack för en fantastisk kväll hos er! Mysigare julfest är svårt att föreställa sig med alla lyktor och brasor bland höga granar under en mörk decemberhimmel. Alla var otroligt nöjda. Spännande utmaning i ziplinan, rolig tipsrunda med överlevnadstema, och helt fantastisk mat lagad på plats över eld. Vilken stämning! Underbart! Stort tack och på återseende!

Tusen tack för en väldigt fin eftermiddag. Mycket mysigt! God Jul!

Nu är vi tillbaka i vår trygga verkstad. :o)

Vill bara tacka från botten av våra hjärtan för en fantastisk förmiddag!

God jul och tack för denna gången

Det blev så mkt bättre än förväntat, Linda tog med oss på en super härlig resa genom skogen. Hon blev ett med gruppen vilket gjorde upplevelsen så mycket bättre! Vi hade kunnat hänga dygn med henne.
Maten hon hade med sig passadr oss handen i handsken. Avståndet på promenaden likaså.
Upplägget blev super!
Stort tack! /Therés och gänget på La Vecchia Signora

Vi var supernöjda. Alla var dessutom jätteglada över att få göra något utomhus 🙂 Maten var över alla förväntningar. Vi kommer tipsa alla på vårt företag

Fantastiska instruktörer, tack! Vi tyckte det var en väldigt rolig dag. Det enda som saknades var lite mer sol och värme, men det får vi klaga om till någon annan 🙂 I övrigt mycket bra arrangerat och corona-anpassat. Stort tack!

Magiskt att komma ut i skogen. Höghöjdbanorna var kul och vi valde den mest extrema och den mest lätta för att ha alternativ som passade alla.

Sjölägret med levande facklor, lägereld, en spegelblank sjö, tältkåta med långbord, lyktor och renfällar var fantastiskt. Till middag serverades vi en utsökt älgchili och god dryck. Kvällen avslutades med bastu bad och övernattning.

Allt var perfekt!

Allt var verkligen superbra! Över förväntan, inget att anmärka.

Vi hade en helt fantastisk dag ute hos er.
Ni hade styrt upp allt jättebra och hade kunniga och duktiga instruktörer på plats!

Bra instruktörer, god mat och supertrevligt event trots regn och lite kyla. Men det förgyllde ni bra med tända facklor och en mysig brasa det stora tältet.

Vi var jättenöjda med dagen! Väldigt roligt och alldeles lagom utmaning tyckte vi alla.

TUSEN tack för årets härligaste dag! Vi har fått fantastisk respons på dagen och är så otroligt glada för hur fint och bra ni styrde upp!