Om Äventyrsbanan

Vår ambition är att låta alla som vill utmana sig och ha en annorlunda och lärorik upplevelse ska få göra det på ett enkelt och säkert sätt. Äventyrsbanan startades år 2000 och drivs av Anita Rostén, duktiga medhjälpare och guider. Vårt arbetssätt är enligt äventyrspedagogik, en upplevelsebaserad inlärningsform med inslag av spänning och utmaning där en av hörnstenarna är den inre motivationen. Vi erbjuder arrangemang som sträcker sig från cirka två timmar upp till heldag med övernattning.

Till Äventyrsbanan kommer varje år fler än 10 000 besökare från företag, organisationer, föreningar och skolor, samt privata grupper av olika slag. Här finns sju olika höghöjdsbanor som är 5–18 meter höga. Alla banor är utformade så att var och en kan hitta en personlig utmaning på rätt nivå.

Vi erbjuder också spännande, naturnära och roliga teambuilding-program. Här får ni lära känna varandra och utveckla gruppen på ett prestigelöst sätt med genomtänkta övningar som väcker insikter, skratt och motivation.

Hos oss finns även konferensmöjligheter för grupper på upp till 35 personer och sist men inte minst, vårt sjöläger vid Sandasjön, en underbar plats för middag och umgänge. I lägret finns även en mysig vedeldad bastu, en perfekt avslutning på dagen.

Vi arrenderar marken av Erstavik, som sedan 1763 är ett fideikommiss inom familjen af Petersens.