Öppna grupper på banan


In English

Utmana dig själv och dina kompisar eller familjen på en höghöjdsbana! På utvalda dagar och tider kör vi öppna grupper på några av våra banor, där du kan komma som enskild besökare utan att behöva boka en egen grupp.

Tider

Se kalendern för vilka dagar som vi har öppen grupp (grönmarkerade dagar). Klicka på dagen så ser du vilken bana och tid som finns tillgänglig. Vill du boka så följ anvisningarna för att boka och betala. Önskar du en annan tid och bana så är detta endast möjlig genom att boka in en egen grupp. Vill du boka egen grupp, kontakta oss via vårt formulär för bokningsförfrågan. 

Priser

Unga Länken: 250 kr/person
Långa Ziplinan: 250 kr/person
Länken/Höga Länken: 500 kr/pers

Bokning och betalning

Bokning och betalning gör du via kalendern här på sidan. OBS! Antalet platser per tillfälle är begränsat. Vi förbehåller oss rätten att ställa in aktiviteten om ingen förbokat senast 48 timmar före aktivitet.
Det går att chansa och komma som ”dropin” på våra öppna grupper, dvs utan att boka innan, men då kan vi inte garantera att det finns plats.

Information om de olika aktiviteterna

Om ni är en större grupp och/eller vill boka en egen tid med en egen instruktör så går det bra att använda vårt formulär för bokningsförfrågan.

Äventyret väntar, välkommen!