Låt dig inspireras!

Vi skräddarsyr ert event för att möta era önskemål och skapa en minnesvärd upplevelse. Nedan presenterar vi några program som tidigare företagskunder bokat. Vi ser fram emot att komponera ett program som passar just din grupp.

Heldag med konferens och aktivitet

Perfekt för er som vill ha en heldag där ni kombinerar konferens och aktiviteter. Förmiddagen inleds med en egen konferens i mysiga Timmerkåtan. Lunch serverad utomhus över öppen eld och därefter följer ett program med höghöjdsbanor och/eller teambuilding. Fika mellan eller efter aktiviteterna. Ni som vill ha en riktig helhetsupplevelse kan gå ”all in” på vildmarkskonceptet, med middag, bastu och övernattning i Sjölägret efter avslutade aktiviteter. En oförglömlig upplevelse!
Bäst för grupper upp till 30 personer


Vildmark och gourmet-matlagning

Ni kommer till oss efter lunch och möts av vår vildmarksguide. Tillsammans ger ni er ut på en vandring i Erstaviksskogen under ca 2 timmar och får lösa olika uppgifter längs vägen. Ni får lära er mer om naturen innan ni når Sjölägret där det är dags att laga en gemensam tre rätters middag. Menyn sätts utifrån säsong och utbudet av ekologiska och närodlade råvaror. Flera av ingredienserna är plockade runt om i skogen. En upplevelse för alla sinnen och smaker!
(för den lilla gruppen upp till 15 pers)  Större grupper kan fortfarande laga mat hos oss men med andra menyer och upplägg.


Aktiviteter för stora grupper

(för upp till 100 personer)
För er som vill göra en kortare aktivitet och ändå få ett varierat program. Ni inleder med att utmana er på våra höghöjdsbanor* under två timmar. Därefter blir det mat i Skogs- eller Sjölägret. Skogslägret passar perfekt om ni är en stor grupp på upp till 100 personer och vill ha nära till kommunikationer. Sjölägret kan ni välja om ni är max ca 30 personer och vill ha ännu mer vildmarkskänsla. Programmet funkar lika bra på förmiddagen, med lunch som avslutning, eller senare på dagen med middag efteråt.

*Höghöjdsbanor går att byta mot teambuilding på marken.


Skicka bokningsförfrågan

eller ring oss på 08-717 76 00.