Låt dig inspireras!

Vi skräddarsyr ert event för att möta era önskemål och skapa en minnesvärd upplevelse. Nedan presenterar vi några program som tidigare företagskunder bokat. Vi ser fram emot att komponera ett program som passar just din grupp.

Heldag med konferens och aktivitet

Perfekt för er som vill ha en heldag med både möte och rörelse. Konferera i mysiga timmerkåtan och njut av lunch lagad över eld samt hembakad fika. Kombinera med höghöjdsbanor uppe i träden eller teambuilding på marken. Ni som vill ha en riktig helhetsupplevelse kan gå ”all in” på vildmarkskonceptet, med middag, bastu och övernattning i Sjölägret. En oförglömlig upplevelse! Bäst för grupper upp till 30 personer.


Vildmark och gourmet-matlagning

Upplev unika Erstaviksskogen och lär er mer om naturen genom roliga uppgifter under er vandring med vår guide. Vandringen tar er till Sjölägret där kocken välkomnar er för nästa uppdrag, att tillsammans laga mat över öppen eld. Menyn sätts utifrån säsong och utbudet av ekologiska och närodlade råvaror. Flera av ingredienserna är plockade runt om i skogen. En upplevelse för alla sinnen och smaker!
För den lilla gruppen upp till 15 pers. Större grupper kan fortfarande laga mat hos oss men med annat upplägg.


Aktiviteter för stora grupper

Vi har 20 års vana av att ta emot stora grupper, upp till 180 gäster. Av erfarenhet vet vi att ju fler som kommer desto mer olika viljor och smak. Därför erbjuder vi ett ”smörgåsbord” av olika aktiviteter som deltagarna kan välja emellan. Allt från högt upp i träden och full fart med ziplines och stillsammare aktiviteter på marken.
Är ni ute efter att snabbt lära känna varandra på er kick-off så rekommenderas ”lär känna programmet”. Roliga övningar som lockar till skratt och prat där deltagarna får släppa på prestige, öppna sig för varandra och lockar till skratt och prat.
Ca 2 timmar.


Höghöjdsbana + markbana

Ett oerhört populärt program och lite av en klassiker. Räkna med både skratt och pirr i magen. Med den här kombinationen utmanar ni er individuellt uppe i träden och testar sedan gruppens samarbetsförmåga och kreativitet på Markbanan. Toppa med fika i skogen för det där lilla extra.
Passar perfekt för grupper på 10-60 personer.


Skicka bokningsförfrågan

eller ring oss på 08-717 76 00.