Alla aktiviteter

Höghöjdsbanor

Välkomna till stans häftigaste höghöjdsbanor, en oförglömlig upplevelse! Alla våra banor ligger i Älta och har utvecklats och förfinats genom 20 års kärleksfullt arbete. De är en fantastisk utmaning för såväl företag som skolor, föreningar och privatpersoner. Läs mer om företagsevent och skol-/föreningsaktiviteter. Som privatperson kan du besöka oss på två sätt, exklusivt i egen grupp eller tillsammans med andra i öppen grupp. Mer information hittar du här.

Som en hyllning till den vackra miljö vi befinner oss i har vi uppkallat banorna efter olika platser och torp i Erstaviksskogen. Om du är nyfiken kan du läsa mer om platserna och torpen.

Teambuilding för företag

Konferens

Teambuilding för skolor och föreningar

Hyra lägerplats

Söker du en mysig plats för ert sällskap att träffas på? Hyr någon av våra lägerplatser för en halv- eller heldag/kväll och laga er egen mat över öppen eld. I Sjölägret finns en rymlig tältkåta och vår underbara bastu. Skogslägret stoltserar med två stora tältkåtor med en väl tilltagen grillplats i mitten. Hör av dig till oss för priser och tillgänglighet.