Alla aktiviteter

Höghöjdsbanor

Välkomna till stans häftigaste höghöjdsbanor, en oförglömlig upplevelse! Alla våra banor ligger i Älta och har utvecklats och förfinats genom 20 års kärleksfullt arbete. De är en fantastisk utmaning för såväl företag som skolor, föreningar och privatpersoner. Läs mer om företagsevent och skol-/föreningsaktiviteter. Som privatperson kan du besöka oss på två sätt, exklusivt i egen grupp eller tillsammans med andra i öppen grupp. Mer information hittar du här.

Som en hyllning till den vackra miljö vi befinner oss i har vi uppkallat banorna efter olika platser och torp i Erstaviksskogen. Om du är nyfiken kan du läsa mer om platserna och torpen.

Hyra lägerplats

Söker du en mysig plats för ert sällskap att träffas på? Hyr någon av våra lägerplatser för en halv- eller heldag/kväll och laga er egen mat över öppen eld. I Sjölägret finns en rymlig tältkåta och vår underbara bastu. Skogslägret stoltserar med två stora tältkåtor med en väl tilltagen grillplats i mitten. Hör av dig till oss för priser och tillgänglighet.

Teambuilding för företag

Konferens

Teambuilding för skolor och föreningar