Kalas för stora och små!

Vi har den perfekta aktiviteten för dig som planerar ett barnkalas i Stockholm. Hos oss blir dagen ett äventyr, ett kalas som ni kommer att minnas!
Långa Länken passar för barn mellan 9-13 år, för ungdomar och vuxna så passar även de andra höghöjdsbanorna.
Stora grillar finns i anslutning till banorna, och ni får gärna låna dessa under er bokade tid. Grillplatsen vid Långa Länken har bänkar och bord under tak.

Er guide börjar med en säkerhetsgenomgång som tar ca 15 minuter, sedan kan äventyret börja! Guiden är sedan med hela tiden och övervakar säkerheten, stöttar och hjälper till.

Glöm inte att födelsedagar är roliga även för vuxna, så samla vännerna och släkten uppe i trädtopparna för en annorlunda dag. För födelsedagsbarnet kan ni ge en extra adrenalinkick på Trapetshoppet eller en åktur på  Snabba Ziplinan. OBS! Gäller endast deltagare från 15 år.

Pris för en extra aktivitet för en person: 500 kr

För övriga priser, se prislistan.

Vill ni ge bort presentkort så köper ni det via Live it. Live it har bokade tider hos oss på söndagar från mitten av april maj till mitten/slutet av oktober. Presentkortet gäller på Höga Länken på söndagar och rekommenderas för vuxna, åldersgräns 15 år.

Förslag på aktiviteter

Skicka bokningsförfrågan