Bastu Sjöläger

Sjölägret

En vildmarksupplevelse endast 14 km från Stockholms city, men långt ifrån storstadens stress. En vistelse i Sjölägret är en helhetsupplevelse som inspirerar och stärker gruppens gemenskap. I tältkåtan äter ni middag i facklornas sken, välj mellan lagad mat från vår vildmarkskock eller laga maten tillsammans. Alla mat lagas på plats över öppen eld och vi har fullständiga rättigheter.
Efteråt kan ni koppla av i vedeldad bastu med dopp i sjön. En fantastisk avslutning på en aktiv dag.
Bastu med grillplats går även att hyra separat för egen picknick eller grillning, för både företag och privata grupper.

Övernattning

Hos oss är övernattningen en del av äventyret. En madrass och sovsäck ersätter sängen hemma och ni får vakna till skogens ljud. Rinnande vatten och det moderna livets komfort saknas. Man tvättar sig i sjön och mobil elektronik går inte att ladda. I tältkåtan finns plats för ca 20 liggplatser och vid behov kompletterar vid med ett antal mindre tält.

Om ni vill sova under tak och i säng så hjälper vi er gärna att boka logi och transport. Kontakta oss för mer info så hjälper vi er hitta en lösning.

Övernattning för skolor/föreningar och privata grupper

Vi hyr också ut Sjölägret med bastun till skolor, föreningar och privata grupper. Kontakta oss för mer information.PRISER OCH OFFERT


Skicka bokningsförfrågan

eller ring oss på 08 – 717 76 00.