Långa Länken

Långa Länken är vår härliga bana som passar både barn och vuxna.  Banan har 21 olika utmaningar. Tunnan, Skateboarden, Lianen och Stocken är bara några av de hinder som ger pirr i magen längs vägen. Banan har också flera luftiga ziplinor. Intill banan finns en grillplats med bord och bänkar under tak, så efter avslutad aktivitet kan ni slänga på något gott på grillen.

Långa Länken passar perfekt för kalas, skolklasser, föreningar och familjer. Du kan boka banan för din egen grupp eller komma på någon av våra öppna grupper. Räkna med 1,5-2 timmar för en grupp på upp till 15-20 deltagare. Större grupper (20-30 deltagare) kan räkna med 2,5-3 timmar.

Långa Länken kan göras självständigt av deltagare över 140 cm. Kortare deltagare behöver hjälp av medföljande vuxen deltagare.

Är ni en skola eller förening? Vill ni få med er mer friluftskunskaper så boka till ”Team Unga”, ett program där vi kombinerar höghöjdsbanan med olika aktiviteter i skogen. Genom kluriga och roliga övningar på marken får eleverna lära sig mer om natur, friluftsliv och varandra. Det går också att boka lägerskola med övernattning ute i Sjölägret vid Sandasjön.

Säkerhet

Alla våra aktiviteter genomförs med professionell säkerhetsutrustning och välutbildade guider. På Långa Länken säkrar man sig med så kallade Smart Belays, säkringskarbiner där det bara går att öppna en av dem i taget. Detta gör aktiviteten helt säker även för de yngre deltagarna.

Vår anläggning håller den högsta europeiska säkerhetsstandarden och besiktigas regelbundet.
Man behöver inte vara vältränad för att göra en höghöjdsbana men det finns några saker att tänka på inför ert besök. Vi vill därför att du läser igenom våra säkerhetsregler och rekommendationer.