Skola & förening

På Äventyrsbanan Stockholm ger vi varken ut priser eller betyg. Här utmanar man sig själv och det är ens inre motivation som styr hur långt man vill gå. Vi har tre olika höghöjdsbanor som passar för elever från årskurs tre till gymnasiet. Banorna är byggda mellan flera träd med olika utmanande moment. Här tar man sig fram över stockar, broar och rep. Flera är uppe samtidigt vilket ger en härlig gemenskap. Unga Länken passar för barn mellan 9-13 år då den är byggd så att  även kortare personer når upp. När ungdomarna kommit upp i 14 års ålder passar Länken och Höga Länken.

Nyhet 2017: Kombinera höghöjdsbanor med olika aktiviteter för att få en ännu mer givande dag i skogen! Läs mer om våra Plus-aktiviteter nedan.

Kontakta oss för förslag och offert.

Våra aktiviteter för skola & förening

Sagt om oss

Otroligt bra och engagerade guider!

Vi var där med tjejerna i fotbollslaget. En dag dom sent kommer glömma. Dom hade jätteroligt och vi blev väl omhändertagna.

Mycket bra mottagande, bra instruktioner vi återkommer gärna

Våra elever tyckte det var jättekul. Fem av fem!

Väldigt bra feedback från instruktörerna vad våra elever behöver förbättra. Vi är väldigt nöjda och tacksamma.

Vi hade en fantastisk dag med pojkar i fotbollslag Ängby IF. Allt gott till er och vi hoppas vi får anledning att återkomma. Linda

Vi får alltid ett trevligt bemötande, ni tar er tid att gå igenom lugnt och metodiskt, ni är proffs på det ni gör!  All eloge till er !

Vi är jättenöjda med besöket hos er och kommer mer än gärna tillbaka!

Barnen var så engagerade och tyckte att det var superkul och likaså vi vuxna. Vi kommer garanterat tillbaka

Fantastiskt trevliga och hjälpsamma instruktörer