Välkommen till öppna grupper i sommar!

Kom till oss och upplev spänning, pirr i magen och frisk luft! På onsdagar och söndagar, med start 2 juli och fram till och med 2 augusti erbjuder vi öppna grupper på två av våra populära höghöjdsbanor; Länken och Unga Länken. Det betyder att du som privatperson kan komma till oss utan förhandsbokning för att utmana dig uppe i träden i en grupp tillsammans med andra.

Unga Länken passar stora och små från ca 9 år och är kul för hela familjen. Banan är 150 meter lång med flera olika kluriga och fysiska utmaningar.
Pris: 250 kr/person.

Länken passar vuxna och ungdomar från 13 år och uppåt. Banan består av 14 olika aktiviteter med stegrande svårighetsgrad i olika loopar. Vissa söndagar är även Höga Länken öppen, kontakta oss för mer info.
Pris: 500 kr/person

Tider
Onsdagar:
Unga Länken kl 15.00
Länken kl 17.00

Söndagar:
Unga Länken kl 11.00
Länken kl 14.00

Räkna med ca 1-2 timmars aktivitet. Vi inleder alltid med en gemensam säkerhetsgenomgång så du ska vara på plats minst 20 minuter innan utsatt starttid för att kunna delta. Betalning sker på plats med Swish eller kontanter. Om du inte har Swish och vill betala med kort så måste du höra av dig i förväg för att få en länk till kortbetalning via internet (betalning sker då i förskott).

OBS! Antalet platser per tillfälle är begränsat. Kontakta oss innan för garanterad plats. Om ni är en större grupp som vill komma så gäller egen bokning på andra tider.

Äventyret väntar, välkomna!